054. En vecka

Ja det blev ju inte så mycket ståhej här inne den här veckan, men här är ungefär det som hänt i alla fall.

På Måndagen hämtade jag dessa två för första gången på en halv evighet, eftersom jag varit iväg på praktik och sådant. Så himla mysigt. Vi stekte pannkakor, byggde pussel och pratade om allt mellan himmel och jord.

DSC_0001
DSC_0002

Man blir trött av dagis.

DSC_0005
DSC_0006

På Tisdagen åt jag lunch med Annie på Yoi. Bästa sällskapet men inte den mest spännande maten kanske. På väg tillbaka till skolan drack vi lyxkaffe på Sosta, sedan åkte jag och Calle hem till August för att jobba på vårt Lufthansa-projekt. Sedan sprang jag och fixade ny iPhone! En femma blev det, så himla skönt att ha det ordnat med telefon igen. Nu sörjer jag egentligen bara mitt fina, glittriga skal som gick förlorat och som inte ännu finns att köpa i iPhone 5-format.

DSC_0002 2
DSC_0004

På onsdagen hade vi äntligen slutpresentationer i Mobile-kursen och pitchade för Lufthansa. Trots sisådär energinivåer genom projektet gick det superbra för samtliga, och Lufthansa var allmänt en väldigt sympatisk och trevlig kund att jobba med. Sedan hade jag väl tänkt sitta kvar i skolan och fortsätta med annat, men det blev visst vin på Pleasant och sedan vidare umgänge på Story Hotel istället.

På torsdagen var jag i skolan hela dagen, hämtade Philip på eftermiddagen och mötte sedan upp min allra bästa Isabella för att dricka te och prata om livet. Av henne fick jag fina födelsedagspresenter! Ni ska få se innehållet också, men så länge måste det sägas att Isabella är en mästare på inslagningar. Kärleksfullt limmat och med vackra sidenband, inte sällan med egen-kreerat omslagspapper.

DSC_0007
DSC_0006 2
DSC_0008
DSC_0011

Sedan igår, fredag, var det först heldag i skolan. Vi fick göra underbart nördiga saker som att bygga med Arduinos och pratade om interaktiva ljudutställningar med Paul Purgas. På kvällen mötte jag sedan upp en massa bra personer på Banhof. Isabella fick sina födelsedagspresenter av mig, och så drack vi vin, pratade och myste innan vi åkte hem inte allt för sent.

DSC_0004 2
DSC_0009 2
DSC_0014
DSC_0015
DSC_0010
DSC_0012

Och ungefär så var den gångna veckan! Nu ska jag hem till Michelle för lite skolarbete och ikväll är det klasshäng hos Platon.
Kommer bli en bra dag detta!

Comments

  1. ELINFELICIAS

    härliga bilder!

Leave a comment