056. To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.

I lördags for jag hem till Michelle, där jag skulle möta upp henne och Annie för att plugga. Vi var fokuserade ganska länge.

DSC_0007

DSC_0009

DSC_0010

På Michelles vägg hänger HEJ fortfarande kvar från jordens undergång-festen där innan jul. Det stod ju HEJDÅ från början, men vi överlevde ju så DÅ fick åka ned.

DSC_0012

DSC_0015

Sedan övergick produktiviteten i allmänt häng. Vi drack vin, fixade mat och pratade om livet och en massa viktiga saker.

DSC_0019

DSC_0025

DSC_0027

Och skrattade. Mycket. Här är jag visst mitt i ett generat fnitteranfall. Senare var Annie tvungen att bege sig vidare, och jag beklagade mig för Michelle att jag inte hade några ballonger, jag tyckte det fattades kvällen. Brukar ju ha med mig och blåsa upp dem i tid och otid, utan närmre anledning. Då håvade hon fram en hel förpackning; jag blåste upp dem alla och det blev fint.

DSC_0029

Efterhand trillade det in en massa annat bra folk och så firade vi lördag långt in på söndagen.

DSC_0043

Blev sedan kvar hos Michelle och vaknade morgonen därpå upp till nybakat bröd och kaffe. Skrattade i ett par timmar till innan hon var tvungen att åka till skolan (det var ju trots allt söndag) och vi gemensamt begav oss därifrån.

DSC_0044

DSC_0045

Utomhus var det iskallt men så soligt att man blev alldeles lycklig ändå. Vi promenerade till tunnelbanan och så åkte jag hem. Den här helgen alltså, den har varit så bra! Fylld med fina människor, fina samtal, fina äventyr och så himlans mycket skratt.

Comments

  1. ELINFELICIAS

    fina bilder!

Leave a comment