057. Premiär av Oz

I måndags hade jag förmånen att vara bjuden till galapremiären för Disneys Oz – The Great And Powerful på Rigoletto. Det var en välkommen omväxling efter en dag fylld med skola och föreläsningar. Jag och Jonas gick direkt från skolan till Biografen, och möttes av champagne och glass.

DSC_0001
DSC_0005

Den var oerhört snyggt gjord. Vi satt framför ett barn som var så himlans engagerad i filmen dessutom, vilket gjorde upplevelsen ännu bättre. Hon tjoade och tjimmade åt flygande apor och såpbubblor, och när det var något som kom flygande skrek hon så innerligt att både Jonas och jag började fnittra högt. För att citera Jonas, så måste väl den typen av reaktioner ändå innebära en viss validering när det kommer till 3D-bio. I vilket fall; magiskt fina miljöer och sådan där bra fantasiestetik som man gillar. En anings cheesy kanske, men alltså, det är ju trots allt Disney. Två timmar av äventyrlig verklighetsflykt, se den vettja. Vanlig premiär från och med fredag den 15:e mars!

DSC_0013

Min mingel-partner in crime Jonas.

DSC_0024
DSC_0025

Han tyckte det var en bra idé att äta glass efter bion, när vi skulle promenera därifrån. För det var ju bara minusgrader och så…

DSC_0027

Jag.

DSC_0030

Jonas gick sedan och klagade på att han frös hela vägen därifrån.

Nu framgick ju inte det på bilderna ovan eftersom vi bar ytterkläder, men färgkoden var färgglatt. Jag hade därför dagen till ära lite halvt övergett min sedvanliga uniform i nyanser av svart/vitt/grått till förmån för blommor, min gröna Alexa-väska och såklart mitt rosa hår. Tyckte nog ändå att jag uppfyllde kriteriet väl.

DSC_0035
DSC_0039

Blomster-jackan kommer ursprungligen från Zara, men är egentligen Julias och det plagg jag brukar ringa efter när jag behöver en smula färg. Det är finfint att ha vänner som delar ens uppfattning om vad som är en bra garderob.

Ett mycket fint och värdigt avslut på en hektisk måndag.

Leave a comment