066. Wrapped in sheets of milky winter disorder

Solig söndagsmorgon och det är alltid jag som vaknar först i vårt lilla hem, med få undantag. Gör kaffe så att det ska räcka till Anna och kryper upp på stolen med min bok. I detta gränsland till vår får både tulpaner och värmeljus vara med. Strax vaknar Julia, och sedan kommer även Anna upp och ansluter till köksbordet.

DSC_0001
DSC_0003
DSC_0004
DSC_0010
DSC_0011

Sedan åker vi iväg för att styra med lite saker som ni får veta mer om snart och efter det möter jag upp Isabella. Det är en krispig, solig söndagseftermiddag och vi vågar hysa ett litet hopp om att våren kanske kommer i år också. På riktigt alltså.

DSC_0013
DSC_0014
DSC_0017
DSC_0018

Alltså, Stockholm <3

DSC_0019

Vi beger oss till Moderna museet.

DSC_0020
DSC_0028
DSC_0029
DSC_0031

Tittar på utställningarna, sitter länge vid utsikten i restaurangen och pratar, klappar på allt fint i shoppen. Kommer därifrån med två fina vykort som jag fastnade så himlans mycket för.

Sedan möter vi upp Unni och beger oss för att dricka kaffe. Det smakade bränt och jag blev så himla, himla trött att jag tror jag underlevererade en aning på gott sällskaps-fronten (första varningstecknet kan ha varit att jag byggde en kudde av vantar och suckandes lade huvudet på bordet). Men kvällströtthet till trots var det en fantastiskt fin söndag. Nu har jag lite ont i hjärtat över att jag inte kommer träffa Isabella på flera veckor, hon ska på äventyr i New York och jag saknar henne redan fast hon bara hunnit till Göteborg än så länge.

Blir trött av blotta tanken på den kommande veckan men på torsdag kväll far jag i alla fall till Norrköping en sväng för att fira lite påsk. Ser framför mig bra vänner, konstiga skämt, galna upptåg, många kramar, diverse äventyr, många anekdoter, spontan-musicerande, mycket te, allmänt bra häng, planering av min systers bröllop, morfar-kramar och familjen.

Comments

 1. Hanna

  Önskar verkligen att vi bott i samma stad och varit vänner, du känns verkligen så himla bra!

 2. Danni

  Din blogg är så himla himla fin.

  1. Karin Wahlberg

   danni: men tack! =)

Leave a comment