068. Jag var 17 år. I staden där jag växte upp och så, märker du hur fort det går?

I fredags kväll for jag hem till Alex för lite kvalitetshäng med ett gäng fina vänner som man inte ser så ofta, eftersom alla bor på olika orter numera. Som bonus fick vi även fira hans födelsedag, inte fy skam. Det var Alex, Jossan, Emil, Jonas, Jonatan, Kalle, Linn, Kristin, Hannes och Olivia som var där och så jag förstås, fast alla fastnade visst inte på bild. Tyvärr hade inte alla hunnit åter till vår lilla hemstad, men vi var ju ett mycket bra gäng ändå trots att vissa saknades. Vi bjöds på middag, skrattade, pratade, kramades och diskuterade allt möjligt.

DSC_0028

Jonatan, Kalle & Linn.

DSC_0038
DSC_0040

Alltså, gulliga <3

DSC_0041

Man kan kramas på olika sätt.

DSC_0043
DSC_0044

Smartphone-skadade ungdomar är väl ungefär vad vi är. Någonting var väldigt roligt i alla fall alt. krävde viss koncentration.

DSC_0062
DSC_0063

Haha alltså orkar inte riktigt min min här ovan men det är en rätt bra visualisering på hur mycket jag skrattade.

DSC_0066

Alex & Josefin.

DSC_0070

Björntofsar var det enda som lyckades avstyra det kaos som är mina lockar.

DSC_0071
DSC_0072
DSC_0074

KUL med bilder på folk som håller i telefoner men det  var mest Linns fina blus och ringar som var anledningen till denna dokumentation. Hade i alla fall en världsmysig kväll och det är något så nostalgiskt över att samlas med gamla vänner såhär, hemma hos någons föräldrar eftersom man inte längre bor kvar. Man känner sig lite som en tonåring igen, fast man har med sig tulpaner och paket från Cervera till födelsedagsbarnet och kör själv dit, istället för att få skjuts och ge bort 120 skivor klassisk musik, en fåtölj, 10 kilo pasta, en spraymålad diskmaskinslucka, second hand-porslin med handmålade (av barn, max fem år) pumpor på, brandsläckare eller annat i liknande anda (dessa kan ha hänt, vem vet).

DSC_0025

 

Bra kväll.

Comments

  1. Linn

    Alltsåååå <3<3<3<3

Leave a comment