072. You never know what you could find; a hundred thousand butterflies

Jag har haft en sådan fantastiskt fin helg. Igår började jag, Anna och Julia dagen med en visit på Myrorna som ligger precis intill där vi bor. Hittade ingenting till mig själv, dock ett par särskilda flaskor som min syster håller på och samlar på till dekorationen på hennes bröllop nu i maj. Bra grej. Sedan for jag in till stan, min fina pappa var nämligen i Stockholm en sväng. Vi åt lunch på P.U.B., jag fick pappa-kramar och så promenerade vi i ett kyligt men soligt Stockholm innan han skulle iväg på ett möte. Kortvisit helt enkelt, men bra likväl.

DSC_0004
 
DSC_0008
DSC_0014

Jag var glad för det var ju lördag, blå himmel och på kvällen skulle vi ha en massa vänner över på inflyttningskalas. For därför hem igen för att hjälpa Anna och Julia få i ordning det sista, och sedan på kvällen började det trilla in en massa folk! Vi var minst tjugo bra personer och jag hade så galet roligt. Vi skrattade, pratade, hängde i vardagsrummet, hängde i köket, hängde på balkongen, spelade bra musik, blandade helknäppa drinkar, drack allting med färgglada sugrör och hade det fint tills klockan blev tre-halv fyra någonting på natten och folk rörde sig hemåt. Vi fick dessutom en massa fina inflyttningspresenter bara sådär och lägenheten svämmar över av blommor. Åh, sådan lyx att ha såhär många fina personer i ens liv. Min kamera låg för det mesta på vardagsrumsbordet och vandrade nog runt en del, för på minneskortet finns mest ett gäng suddiga, oklara bilder. Tagna både med och utan blixt, och de flesta utan helt genomtänkt komposition. Men man blir liksom PEPP ändå av dem.

DSC_0004
DSC_0020
DSC_0023
DSC_0024
DSC_0035
DSC_0057
DSC_0074
DSC_0006
DSC_0031
DSC_0078
DSC_0013

 

<3 fina människorna.

 

Sedan idag mötte jag upp en fin vän och drack bakiskaffe i flera timmar på Blå Lotus. Vi satt till en början utomhus; när solen låg på ville man nästan sitta i bara t-shirt, det var helt fantastiskt. Det blev dock plötslig snöstorm (?!) så efter ett tag blev det till att förflytta sig inomhus och vänta ut ovädret där istället. Himla Sverige alltså, kan det inte bara få vara vår nu? I alla fall. Så himla bra helg. Nu: skolarbete. Klockan har visst blivit halv åtta och jag har en hel del att göra, hej och hå.

Comments

  1. siri

    Hej! Ett litet önskemål; Kan inte du ha ett inlägg tips på praktiska appar du använder, eller appar som bara göra livet lite snyggare! Tack för en bra blogg!

    1. Karin Wahlberg

      Det kan jag absolut göra! =)

Leave a comment