073. Torsdag

hur såg du ut för ett år sedan?

ettårsedan

såhär (och som profilbilden till höger ungefär). detta var lite senare i april kanske men ändå. ljuvliga vår.

vilket är ditt mest använda ord denna vecka?
alltså. tror jag säger och skriver det till folk jämt, inleder nog nästan alla mina meningar med det. eller så säger jag det som enda ord, i frustration dårå: “ALLTSÅ!”

har du någon fobi?
kan man ha framtidsfobi? lite läskigt i alla fall.

vad är det godaste du har ätit hittills i veckan?
champinjonsoppa från le violon dingue. himmel alltså, bästa lunchstället som finns. jag och jonas sitter på uppdateringsknappen på deras facebooksida varje dag vid 11-snåret och väntar på att de ska tala om vilka dagens soppor är.

vad är det finaste någon har sagt till dig idag?
det var ganska fint att på tre ord få serverat vad jag ska göra härnäst med mitt liv

när kände du dig riktigt nöjd med dig själv senast?
vet inte om det var så mycket “nöjd med mig själv” just som så, men vi hade ett kundmöte igår som gick riktigt bra så då kände jag mig väl nöjd rent allmänt.

vad tror du kommer bli roligast i helgen?
är så pepp för jag åker till bjärka på lördag, hela familjen + mina syskons respektive kommer vara där. får jag lite vårsol på det så kommer det bli idyll och så får jag ju åka tåg också, det gillar jag.

vilken är din pepplåt för tillfället?
beror väl på vad man menar med pepp men lyssnar på denna bland annat när jag går fort i vårsolen och blir glad så: alt-J – Something Good

vad har du sysselsatt dig med då du har haft dötid i veckan?
vet inte om jag haft så mycket dötid. på tunnelbanan till och från skolan har jag läst. på kvällarna sitter jag med julia och anna i köket och dricker te och pratar om livet. har jag haft ‘dötid’ om dagarna så har jag druckit kaffe och försökt reda ut den här himla slutuppgiften i prototyping-kursen. så ja, om det sistnämnda räknas så är det jag gjort väl att skriva väldigt mycket om knepiga grejer.

har du gjort/kommer du göra något i veckan som du inte gjort förr?
hm, ja vi byggde i tisdags en dansmatta av aluminiumfolie som man kopplade via sladdar och MaKeyMaKey till datorn, för att genom kod programmera den så att man kunde få hela klassen (digitalt) att sjunga Daft Punks Harder, Better, Faster, Stronger i stämmor när man dansade på den. det gör man ju inte jämt.

vad oroar du dig för?
alltså, det skulle nästan vara att jag blir oroad över att jag känner mig relativt icke-oroad och lugn (okaraktäristiskt lugn) trots att allting är så oklart och att jag inte riktigt vet vad jag ska göra efter examen.

vem är den kändaste personen du har sett på senaste tiden?
vet inte. ingen? är sämst på att känna igen kända personer (går ofta omkring i min egen lilla värld tror jag) + har inte rört mig så mycket utanför berghs på sistone (haha)

vad har varit mest förvirrande på senaste tiden?
haha. livet. att veta vad man känner. och vad man tänker och vad man vill egentligen.

hur ser dina senast tagna webcam-bilder ut?’
eh, ser löjligt trött ut på dem, måste sluta ta webcam-bilder vid oklara tillfällen eller börja sova tror jag. fräsch_tjej_91

Bild 2013-03-04 kl. 11.21
Bild 2013-03-15 kl. 19.28
Bild 2013-03-01 kl. 15.07 #3

har veckan varit bra än så länge?
jadå, fast lite långsam och seg. den började väldigt bra sedan blev den lite intetsägande men i helgen tror jag som sagt det blir bra igen. i tisdags gick jag runt och tänkte att det var helg snart.

lista från sandra.

Leave a comment