093. You speak as one who fed on poetry

Bröllop

Bad pappa fotografera mig under ljuskronans sken i lördags på bröllopet. Iförd guldskor och pastellklänning, post bröllopsvals men pre skicka upp lyktor i natthimlen.

Hade vid det här laget hunnit både börja gäspa och antagligen gnuggat ut en del mascara kring ögonen men, den bästa sortens trötthet, och jag älskar den här platsen så obeskrivligt mycket.

Vidderna, vattnet och skogen utanför fönstret. Knarriga trappor, den totala tystnaden och det faktum att man alltid vaknar utvilad. Dricka te framför brasan om det är kallt ute, dimman över fälten och fåren som betar. Eller som nu, fira det finaste av allt med storfest och kikna av skratt med kusinerna, marken täckt av vitsippor och verandan dränkt i sol. Takhöjden.

Inte ens den extremt knackiga internetuppkopplingen blir man (överdrivet) irriterad på här. And that’s saying something.

Comments

 1. Rebecca

  Åh herregud så vacker!

  1. Karin Wahlberg

   Rebecca: Tack vad rar du är!

 2. Johanna

  det är alltså ert hus? så sjukt fint!

  1. Karin Wahlberg

   Johanna: nej det tillhör inte min familj! mina föräldrar brukar dock hjälpa till där ett antal helger per år och då brukar jag passa på att åka dit jag också :)

 3. Jenny

  Verkligen fin bild. Får mig att tänka på Downton Abbey direkt.

 4. Tina

  Karin! Superfin klänning, vars har du hittat den säg? :)

  1. Karin Wahlberg

   Tina: tack! H&M Trend :)

Leave a comment