126. Flower girl

Var på så himla ovärt humör i onsdags. Rastlös på snudd till panik men utan lust att hitta på något. Fick framåt eftermiddagen lov att tvinga mig själv att göra någonting, vad som helst, för att återfå lite pepp. Promenerade bort till affärerna och kom hem med nya, färgglada papperssugrör, megastora ballonger till fotoprojekt, ett knippe glowsticks och ett blankt svart diadem. Kände mig tolv år gammal och ägnade sedan en halvtimme åt att pyssla ihop ett blomsterdiadem med hjälp av det svarta plastdiademet från Glitter, superlim och låtsasblommor. Såhär blev det:

Girls, Floral Squares

När jag väl kommit in i den där kreativitetens andra andning blev dagen så himla mycket bättre. Pysslade, fixade med bilder på datorn, ordnade i mitt rum, fotograferade, experimenterade och dylikt. Var ute i skogen och fotograferade också, och även om det inte blev något vidare vettigt med det så blev jag på väldigt mycket bättre humör, vilket ju ändå är en bra grej.

DSC_0192

 

Translation: Was in such a terrible mood on Wednesday. Eventually forced myself to do something, and as I got caught up in the spirit of creativity the day got so much better. 

Comments

  1. rebecca

    Åh så fint! Älskar fyrkanterna

Leave a comment