159. JRNL

Har en väldigt tjusig sak i min ägo numera.

DSC_0138

Nämligen en portfölj, helt i kartong, designad och tillverkad av Jonas.

DSC_0157
DSC_0155

När vi var hemma hos Jonas förra måndagen för att ta farväl och så inför hans London-flytt hade han även lite verkstad, för att alla skulle få med sig varsin portfölj.

DSC_0151
DSC_0146
DSC_0140

DSC_0134 2

Den är perfekt för att bära runt på ens dator och pennor och Moleskine när man ska café-jobba, exempelvis. Lämpar sig dock inte för regn, men det gör ju liksom inte min jeansjacka heller – ja, ni fattar.

DSC_0135 2
DSC_0136

Jag passade på att få den signerad dessutom. Tror jag har den enda signerade utgåvan (försökte i alla fall hinta att han inte skulle signera någon annans, mvh *vill vara speciell*, hehe).

DSC_0145 2

Som sagt; helt i kartong (vilket jag tycker är så himla häftigt), med gulddetaljer och egendesignad JRNL-stämpel på insidan.

DSC_0147

Visst är den tjusig? Här kan ni se mer av den på Jonas egen sida. Vet inte riktigt hur det ter sig med produktion nu när han beger sig utomlands, men för den som är intresserad är det säkerligen inte omöjligt att också få tag på en! Hojta i så fall, så får vi se vad som kan ordnas. I alla fall – härligt, nördig designlycka över denna!

Translation:

In my possession is now this gorgeous all-cardboard (so cool!) briefcase, handmade and designed by my friend Jonas. Perfect for carrying around one’s laptop and Moleskines on non-rainy days. As per usual with his creations, it is so visually pleasing and meticulously made. I also made sure to get it signed, pretty darn sure that move will make it worth shitloads some day when he’s famous for all sorts of things. See more on his own page here.

Comments

  1. Nellie

    Sjukt cool!

  2. linnwiberg

    så himla tuff!! en sådan skulle jag gärna ha

Leave a comment