176. Jean Paul & Sara

I torsdags satt jag hemma vid mitt skrivbord på förmiddagen och jobbade, med snedvända persienner för att överhuvudtaget ha en chans att koncentrera mig i det strålande soliga vädret. Fick en hel del vettigt gjort men sedan tilläts det bli en förkortad arbetsdag och jag begav mig in mot stan för att möta upp Sara. Vi promenerade bort mot Ariktektur- och Designcentrum för att kika på Jean Paul Gaultier-utställningen.

DSC_0930
  
DSC_0932
DSC_0933

Sara.

DSC_0936
DSC_0943

Det var himlans tjusiga kreationer, ja – tjusiga, abstrakta, knäppa, spännande och fascinerande. Eventuellt fick utställningen inte fullt den uppmärksamhet den förtjänade eftersom vi parallellt gick och pratade i mun på varandra om allt som hänt sedan sist och livet och framtiden, samt höll på att få totalt värmeslag. Men det var riktigt kul att se, likväl. Sedan fikade vi på Espresso House, tills Sara skulle till sin kurs på Beckmans och jag promenerade bort till Story Hotel.

e7db4bfc1bc611e3933022000aa8032d_7

Där mötte jag upp en massa bra folk och kikade på inspelningen av nya videopodden Stories@Story, som min kompis Siduri var moderator för och medgrundare av. Först ut var ett avsnitt om vilka ekonomiska och sociala effekter sociala medier har på beslutsfattare, vilket såklart även ledde in på angränsande diskussioner på temat sociala medier, dess påverkan och förhållningssätt till dem. Det var hur intressant som helst, och sedan minglade jag runt och kramade om en massa gamla klasskamrater och Berghs-kompisar. Var så himla trött sen dock, är typ konstant trött nu för tiden, så jag åkte hem ganska tidigt och så ungefär var det med den torsdagen. Fin dag!

Translation:

On thursday I worked from home, then later met up with Sara to catch up and go see the Jean Paul Gaultier exhibition. Later on I went to Story Hotel to check out the recording of new video podcast ‘Stories@Story’, co-founded and moderated by my friend Siduri. Hugged a bunch of old school friends, then went home early. Am almost always tired these days, trés annoying. 

Leave a comment