180. Kaffe från Stockholm till London

Igår tog jag tunnelbanan till Mariatorget och satte mig på uteserveringen med Dostoevsky och en kopp kaffe. Solen sken och det fläktade sådär svalt och höstigt – är så himla förtjust i den här delen av hösten alltså.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Efter en stund kom Fredrick och så ringde vi upp Jonas på Skype, vi skulle nämligen ha långdistans-fika med honom i London. Eftersom mina hörlurar var inkopplade i Fredricks telefon och sedan hans hörlurar i mina, så såg vi nog ut lite som två femåringar som byggt en burktelefon och satt ihop med någon slags snöre, bland alla sladdar. Men det funkade ju i alla fall!

f

Mariatorget var lika fint som vanligt. Vi pratade i säkert två timmar, sedan höll Fredricks batteri på att sina och Jonas var tvungen att gå, men det var hemskt fint i alla fall. Jag och Fredrick hängde kvar ett tag till, tills det började bli lite väl svalt. Jag såg visst lite trött ut men var egentligen på mycket bra humör.

me

Ursäkta kvaliteten på bilderna för övrigt. Upptäckte med stor frustration att jag visst tagit med kameran utan minneskort, så det blev bara telefonbilder. Trött på sig själv blir man.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Förträfflig eftermiddag.

Comments

  1. Linnea

    Åh gud vilken mysig och fin blogg du har!

Leave a comment