182. You, me, oui

Jag känner att jag lite tappat rutinen på de elva-nånting-timmarsdagar som varit mer regel än undantag de senaste fyra åren, efter en sommar som i stor utsträckning saknat all struktur. Saken är ju dock den att jag trivs som allra bäst när jag går från att göra-punkt till att göra-punkt på listan. Så, när nu hösten och den tillhörande vardagen kickat in är jag hemskt trött om kvällarna, men oerhört pepp. Ringde Fredrick i måndags kväll och förhörde honom om hans första dag på nya jobbet och filosoferade i en halv evighet kring hur spännande det är ändå, den här hösten, allas planer och projekt och allt som händer. Och att känna sig gladför en gångs skull känna att framtiden är spännande, snarare än kantad av panik och beslutsångest, trots att mycket är ovisst. Är totalt ovan vid det, men det känns ju rätt bra.

I tisdags höll jag och Linn kontor hemma hos henne (sitter med ett frilansuppdrag där vi håller på och startar upp en webbutik). Hade kameran med mig och allt, såhär såg det ut:

DSC_0004
DSC_0011
DSC_0007
DSC_0013

Sedan bjöd hon på mat och så tog vi en liten power nap på tio minuter, innan jag var tvungen att springa vidare till nästa punkt på schemat. Finns en hel del fördelar med den här typen av jobbupplägg alltså. Just nu är det full rulle och väldigt mycket som fortfarande befinner sig i utvecklingsstadiet, men lovar att jag ska uppdatera er på allt som händer såhär efter examen framöver.

Leave a comment