183. En onsdag, ungefär

I onsdags hade jag en väldigt ambitiös vision gällande dokumentation av dagen. Började väldigt peppad klockan 8.00 och förevigade morgonsolen och arrangemanget nedan ungefär samtidigt som jag flög (obs: överdrift) ur sängen. Blev väldigt inspirerad av det tejparrangemang jag erfor hos Linn dagen innan, som ni kanske noterar. Nämnvärt är dock att det inte ser ut såhär längre, men klockan åtta på morgonen i onsdags gjorde det i alla fall det.

DSC_0002

Happily ever after? You don’t need to look so grim about it.

09.00 mötte jag upp Annie, Martina och Siduri på Espresso House för ett litet morgonmöte och en morgonkaffe. Som ni ser har ambitionsnivån redan sjunkit till att enbart dokumentera skylten utanför. Ni kan nog, med andra ord, redan vid det här laget gissa hur bra resten av dagen gick rent fotograferingsmässigt.

DSC_0003

Vid 10.00 hade vi ett möte här. Redan dagens andra skylt, great success!

DSC_0004

Här nedan var väl klockan inte riktigt 11.00, men typ. Efter mötet tänkte vi att dagens andra kaffe var en bra plan för att samla ihop tankarna lite. Vi lät solen avgöra vilken väg vi tog, så det hela slutade med att vi hamnade på Hotell Diplomat. Högst oklart val men de hade sköna soffor så jag klagade icke.

DSC_0005

Sedan vid 12.00 mötte jag upp en stressad Fredrick för lunch. Vi åt Thaipumpasoppa med morot&koriander och sedan var man proppmätt ganska precis hela dagen. Vi hann med en snabb lägesuppdatering innan han var tvungen att mer eller mindre löpa tillbaka till kontoret.

DSC_0008
DSC_0009

Efter detta tog jag inte en enda bild till på hela dagen. Satt kvar på Kaffeverket i ett par timmar och slet med ett CMS som inte ville samarbeta och morrade argt åt min dator. Vid halv fyra förflyttade jag mig till annat kontor och andra sysslor och vid halv nio kom jag hem igen. Installerade om hela CMS:et och konstaterade att det likväl saknades en massa filer. Blev tillslut för irriterad för att fortsätta och övergick istället till att riva sidor ur en Elle-tidning jag råkat köpa med mig på ICA, och tejpade upp ett nytt arrangemang på väggen. Detta resulterade i det klassiska Karin-scenariot där klockan tillslut slår midnatt och jag fortfarande sitter på min säng med alla lampor tända och pappersriv, tidningar, pennor och annat i samma kategori utspritt kring mig. Pendlar då självfallet mellan ett plötsligt behov att lägga mig NU (vilket är omöjligt pga det skick min säng är i efter pysslandet) och en akut impuls att möblera om i mitt rum – detta är ett sant, återkommande fenomen och högst oklart. Förstår inte att det alltid sker när klockan passerat midnatt. Förstår inte att jag alltid är vaken, när klockan passerat midnatt? Tog dock mig själv i kragen: städade undan pysslet och lät bli att helt i onödan möblera om. Gjorde mig i ordning och började uppdatera bloggen istället. Prioriteringar etcetera. Så: 01.07, onsdag, over and out.

Leave a comment