190. Solkatter

Ship on WallOcean
 
DSC_0002b

Bjuder dig på pasta med pesto i mitt kök och så pratar vi i nästan åtta timmar. Vi dricker sanningar och utbyter vitt vin, klockan slår två och jag somnar innan du ens hunnit till tunnelbanan. Jag tar minst ett fotografi om dagen på solkatterna på min vägg, de är nämligen aldrig helt lika från dag till dag. Ljuset filtreras genom träd med minskande mängd löv på grenarna, vinklade persienner och spetsgardiner för att sedan lämna temporära ärr på mina vita väggar. Det är söndag och jag äter lunch sittandes på sovrumsgolvet, somnar två timmar mitt på dagen ovanpå prickiga lakan och sätter upp bilder på min vägg med randig tejp. Har höstsol på kinderna och stickat mot huden när jag försvinner in i skogen, promenerar i en timme på de fallna lönnlöv som täcker stigarna. Köper päron, mjölk och färska blommor på ICA och fyller sedan alla glasvaser jag kan hitta med sköra, pastelliga kvistar. Ställer dem på byrån, på skrivbordet och i fönstret. När kvällen sedan faller på tänder jag alla levande ljus jag äger, allt för att fylla mitt rum,

med sådant som inte är dött.

DSC_0017
 
DSC_0002

Comments

 1. dinfavorittjej

  bok-material!!!!!!!

  1. Karin Wahlberg

   <3

 2. sara

  <3<3<3<3<3<3 på detta

  1. Karin Wahlberg

   <3

 3. Malin

  Älskar den där första bilden med havet på väggen! Hur har du gjort den?!

  1. Karin Wahlberg

   Havet är ditmålat i efterhand i Photoshop :)

 4. Emilia

  Åh så vackert!

  1. Karin Wahlberg

   <3

 5. Annelie

  Dör på din kreativitet. SÅ VACKERT!!

  1. Karin Wahlberg

   <3

 6. jennifer

  Alltså, älskar din blogg.

  1. Karin Wahlberg

   <3

 7. Linnea

  Karin, tack för finaste bloggen. Går in säkert tio gånger om dagen för att se om ett nytt inlägg har kommit upp eller bara för att bläddra i arkivet. Du inspirerar mig så!
  Vill även passa på att fråga dig om du vill dela med av några Londontips till fyra vänner med tunna studentplånböcker? Vi ska nämligen dit till denna fantastiska stad om knappt två veckor, så lite tips på saker vi ej får missa, vare sig det gäller mat, shopping, sevärdheter eller mysiga kvarter, skulle sitta fint!
  /Linnea

  1. Karin Wahlberg

   Alltså: <3<3<3
   Vad fin du är! Ge mig en dag eller två så ska jag försöka samla ihop några bra förslag när jobbveckan är slut!
   KRAM!

Leave a comment