2 x internet babes

Är ju alltid glad över internet, men kanske lite extra mycket så de senaste veckorna. Inte minst igår, när jag var på bröllop, och min kompis Julia gifte sig med sin Robin. Julia och jag lärde känna varandra för ungefär fem år sedan, då vi båda bodde i London (många Julior att hålla reda på här inne, jag vet). Jag var hemma i Sverige över sommaren när hon kommenterade i min blogg och frågade om vi skulle ses när jag kom tillbaka, och på den strålande vägen var det.

Karin Wåhlberg

Vi satt sen på en skuggig källar-innergård i Notting Hill med bara en liten fläck blå himmel synlig, högt någonstans över teglet, och åt glass. Kan fortfarande komma ihåg vad vi pratade om den där allra första eftermiddagen. Men inte tänkte jag väl då på att jag fem år senare skulle dansa mig svettig på hennes bröllopsfest. ♥

Nåväl, mer om bröllopet och allt därtill kommer snart i ett inlägg nära dig, det jag egentligen skulle komma fram till var att jag på sistone träffat två andra lovely internet babes.

Linn och jag har egentligen sprungit på varandra i tusen olika sammanhang sedan hon flyttade till Stockholm; techevents, bloggevents och festligheter, men aldrig kommit till skott med att bara ta en kaffe/lunch/öl. Så vi beslöt att råda bot på det. Bättre sent än aldrig! Vi satt i alla fall i duggregnet på Vigårdas uteservering och åt kladdiga burgare. Pratade om jobb och internships och bloggar och yoga och bakfyllor och allt möjligt annat. Insöp den svala septemberluften tills lunchtimman var slut och vuxenlivet kallade på oss.

Linn, Karin Wåhlberg
Linn, Karin Wåhlberg
Linn, Karin Wåhlberg
Vigårda, Karin Wåhlberg

Sen nu i veckan lunchade jag med Alexandra! Åt en dögod sallad med rödbets- och kikärtshummus, buffelmozzarella och ugnsrostade grönsaker bland annat.

Pascal, Karin Wåhlberg

Sen pratade vi om läsdisciplin och allmänt väldigt mycket om böcker och bokköparvanor, nystade i vad vi gör om dagarna, hur folk vi känner hänger ihop och skrivande och kurser och Italien. Det var superfint. Justja, fick lära mig uttala hennes efternamn rätt också! :))) Min initiala chansning var helt fel.

Slexandra, Karin Wåhlberg
Alexandra, Karin Wåhlberg

Sedan blev det platser lediga ute och så soligt att en inte ens behövde jackan på, så vi köpte kaffe och satt där och livsnjöt fram tills det var dags att återgå till jobb och andra förpliktelser.

Pascal, Karin Wåhlberg

Två riktiga guldkorn dessa girls, ska ni veta!

Translation:

2 gorgeous blogger babes that I’ve had lunch with recently. Linn (who blogs in English) and Alexandra. Check out their little internet spaces, yeah?

Comments

 1. Nastasja

  Internet alltså, bästa grejen som finns nästan.

 2. Sandra Leone

  Älskar internetvänner <3

 3. ISA

  Internet <3 så bra, kan liksom "lära känna" personen lite innan första dejten.

 4. kaneli

  Alltså intenet connecting peaople är alltid lika fint <3

Leave a comment