206. Gulddjur

Ibland får man kreativitetspanik och måste veckla ut tidningspapper på hallgolvet klockan 00.30 en torsdagsnatt och måla plastdjur med guldig sprayfärg. Så kan det i alla fall kännas lite bättre sen.

DSC_0087

Även om man får färg på hela händerna eftersom man inte inser att någon slags handskar vore en god idé. Och så måste man skrubba tills det nymålade nagellacket ryker också, vilket är irriterande nog att man sedan ska få för sig att man måste måla på nytt på stört. Så blir klockan typ två på natten. Som vanligt. Som alla andra nätter.

DSC_0099

DSC_0085

Med hjälp av guldspray och superlim har jag efter lite fix och lite tålamod (alltså att vänta på färg som torkar är </3) i skrivande stund tre små djurljusstakar i mitt fönster. Förvisso är de fortfarande inte heeeeeelt torra men man kan faktiskt inte förväntas orka vänta hur många dagar som helst. Det är ju inte rimligt att de inte torkat klart på söndagskvällen när de sprayades natten till fredag? Måste ha sprayat på hur tjockt som helst…

DSC_0143

Här bor de nu.

DSC_0052
DSC_0060

DSC_0049

Måste damma fönsterbrädet……..

Translation:

Sometimes one might get a burst of creativity-panic, and so the only thing to do is make golden animal candle holders in the middle of the night and get paint all over one’s hands.

Comments

 1. Martina

  Nej vad fint! Funderar på om man kan göra något sådant till en kompis i julklapp :) hihi

 2. Tove

  Åh så fina! Perfekta julklappen ju :) Var kan man köpa sådana ljushållare och vad använde du för sprayfärg? Går det att spraya inomhus utan att man blir förgiftad? ;)

  1. Karin Wahlberg

   Tack! :) Köpte ljushållare och guldig sprayfärg på Panduro, den var märkt “Inomhusfärg” så det var inga problem! Rekommenderar dock någon slags handskar om en ska spraya mycket, för att slippa skrubba händerna i en halvtimme efteråt ;)

 3. Theres

  Men ÅH va tjusigt! Hela ditt fönster ser förövrigt ut att vara alldeles ljuvligt vackert *avis*
  Duktig du är!

  1. Karin Wahlberg

   Men tack, finis!

 4. Annelie

  WOW WOW WOW!! Sköldpaddan <333

  1. Karin Wahlberg

   <3 :)

 5. sara

  MEN GUD VAD FINT!!!!! älskade elefanten så mycket

  1. Karin Wahlberg

   hihi tack <3

 6. Ella

  Vart får man tag på såna där fina djur, och hur fick du fast ljushållaren?

  1. Karin Wahlberg

   Vilken leksaksaffär som helst, ungefär. Och ljushållarna sitter med några droppar superlim :)

Leave a comment