228. En dos januari

Här kommer lite sådant som hänt på sistone, i Instagram-format.

1

Jag kom tillbaka till Stockholm och gick direkt från tåget till Kaffeverket för att hinna träffa Jonas och Fredrick, innan Jonas sedan åkte tillbaka till London senare på eftermiddagen. På kvällen for jag hem till Mika där jag flyttade in tills vi fick tillträde till nya lägenheten. Vi drack te och pratade om livet och hennes Parisresa.

2

På måndagen var det röd dag och vi jobbade från det som näst intill kan kallas vårt inofficiella kontor, de dagar vi inte känner för att sitta på riktiga kontoret; Il Caffé. Jag hade nya vårskor, är så himla trött på mina slitna vinterskor och tyckte väl att det nästan var dags nu. Tji fick jag någon dag eller två senare, när snön anlände.

3

En cykel på söder och kaffe och jobb vid Mikas köksbord någon kväll.

4

En frukost med pannkakor, bär och blodapelsin som ni ju redan sett, och till höger egentligen ett mms från min storebror, som han skickade då han hängt upp tavlorna han fått av mig i julklapp. Nedantill (fast det syns knappt på bilden) är koordinater till platser han/vi bott på under vår uppväxt. Ovantill är området så som det ser ut på kartan, fast jag har fyllt det med en handmålat svart textur istället. Typ.

5

Ett hemmakontor till vänster och ett konferensrum från vårt faktiska kontor till höger.

6

Någon fredag hade vi ett möte som gick riktigt bra, så efteråt firade vi med ett glas vin och sedan drack jag cappuccinos med pappa som var i stan en snabbis.

7

Snön kom, som sagt, och jag och Mika hade fler mysfrukostar.

8

Massa frukost, här brunchen på Lydmar Hotel och samma eftermiddag var jag ju som nämnt på Moderna Museet. Var så himla kallt och isigt i Stockholm den dagen.

9

Förra onsdagen kom mamma och Andreas upp och hjälpte oss att flytta alla grejer från förrådet till nya lägenheten. Så himla skönt att få sig ett hem igen även om det var hur fint som helst att bo med Mika en sväng. Till höger, snöfall och utsikten från vårt nya köksfönster.

10

Natalie kom förbi på kontoret och så åt vi matlådelunch ihop. I fredags hade vi ett möte på Il Caffé och sedan satt vi kvar där och jobbade resten av dagen.

11

Slutligen: fint färgglada hus på vår gata, och sedan till höger min söndag sammanfattad i en bild. Drack te, hade tända ljus, tog powernaps i kökssoffan och plöjde ett par hundra sidor av Donna Tartts senaste, som legat i min bokhylla och väntat på att bli läst hur länge som helst. Har haft någon slags läskris och läst så himla lite på sistone, har inte kunnat koncentrera mig typ (det har varit hemskt), men tänker att det vänder nu. Den är i alla fall hemskt bra hittills.

Instagram/Caryw

Translation:

Life lately through Instagram

Comments

  1. Likegyldighet

    det så ut som MANGE koseselige øyeblikk – og fine bilder. ble inspirert

  2. jennifer

    1) tavlorna du gav till din bror är helt fantastiska! så himla fin idé och så snyggt gjort! blir riktigt imponerad!
    2) dör lite på alla fantastiska frukostar.
    3) läskriser är hemska, har haft en det senaste året, men äntligen kan jag koncentrera mig igen! den känslan alltså <3

Leave a comment