239. Uppsala

I lördags gjorde jag bland det absolut bästa en kan göra med en lördag. Satte mig på tåget till Uppsala, där jag blev hämtad vid Centralstationen av Natalie och Johanna, som var på besök från Göteborg över helgen. Kom hem till Natalie och fick en mugg gott kaffe i handen, en plats vid hennes köksbord och två av mina bästa personer i min omedelbara närhet. N & J är två av de bästa lyssnarna jag känner (vill säga i hela världen egentligen menmen), och medan Natalie lagade lunch tömde jag ur mig alla livsuppdateringar och tankar och känslor.

DSC_0651
DSC_0653

Johanna.

DSC_0658

Sedan bjöd Natalie på pasta med gorgonzola, valnötter, kanderade päron och körsbärstomater till lunch. <3

DSC_0662

Efter alldeles för kort stund var Johanna tvungen att åka vidare, hon var nämligen uppe med sin familj över helgen för att hälsa på bekanta och hade därmed en massa andra hållpunkter också.

DSC_0667

Jag och Natalie tillbringade dock resten av dagen med att ligga raklånga i hennes säng och prata om livet. Gjorde bokstavligen talat ingenting annat. Bläddrade på Netflix men hittade inget vi kände för, drack te och åt ostmacka i sängen när det blev kväll, men annars bara pratade pratade pratade pratade och pratade vi.

DSC_0675

Alltså denna älsklingsperson!

Någon gång vid 21-tiden rörde jag mig ut i mörkret och tog tåget tillbaka till Stockholm, med regnet smattrandes mot tågfönstret.

Translation:

Spent my Saturday in Uppsala with two of my most precious persons, who both live too far away. Was served a delicious lunch and then did absolutely nothing all day except lie in Natalie’s bed, drink tea and talk about life.

Comments

  1. Likegyldighet

    det så ordentlig koselig ut!

Leave a comment