251. Tulpaner, fransk grammatik och vårsvart

Vi pausar London för en liten dos Stockholm; måste balansera ut lite så jag inte längtar tillbaka till artongradig sol, takvåningar, kompisfrukostar i lummiga trädgårdar och utlandstrottoarer allt för mycket, tror jag. Kom i alla fall hem och det första jag gjorde var att köpa de finaste tulpaner ICA hade att erbjuda och ställa upp dem i fönstret. Tycker de har slagit ut så himla vackert.

DSC_0745
DSC_0746
DSC_0748

Med mig hem från London fick jag i köpeväg bara två saker; påfyllnad av rött nagellack från OPI (i nyansen Red Hot Rio) och en liten fransk grammatikbok från en antikvitetsbutik i Hackney. Vet inte vad jag ska ha den till än men den lär komma till användning på ett eller annat sätt, det är jag säker på.

DSC_0734
 
DSC_0739
DSC_0752

De gulnande (men välbevarade) sidorna har små eleganta pennmarkeringar och anteckningar på sig, älskar sånt.

DSC_0756
DSC_0757

I torsdags var det förresten så pass varmt i solen även här att jag premiäranvände ett par loafers som jag fyndade på Urban Outfitters för ett par månader sedan, för etthundratjugofem kronor. De har stått i mitt rum och längtat efter våren ända sedan dess. Matchade med lite genomskinligt, knälångt, svart fladder.

DSC_0758
DSC_0760

Tulpanlycka.

Translation:

A dose of Stockholm, in-between the London nostalgia. Tulips in full bloom in my window, two London purchases (a refill of red nailpolish and a delicate french grammar book from an antique store in Hackney), and with it finally being warm and dry enough even here it was time for a loafer premiere.

Comments

  1. jennifer

    Åh, så fint! Älskar tulpaner!

    1. Karin Wahlberg

      Ja åh, samma här!

Leave a comment