261. a 12pt times new roman escape

I detta nu packar jag min väska; tofflor och varmaste koftan och pyjamas och böcker att läsa. Imorgon efter jobbet tar jag nämligen tåget söderut för att tillbringa helgen på min kanske bästa plats på jorden, tillsammans med min familj & Natalie. Vi ska ta långa promenader ned till sjön och över fälten och genom skogen. Se dimman lägga sig över hästhagarna. Göra klart vårt bokprojekt. Läsa böcker framför brasan i biblioteket, prata om livet, dricka te och leta inspiration på vinden. Fotografera magiska saker i stora salar och undangömda vrår. Skriva. Stänga av omvärlden och fly stadstrottoarerna och sova sådär gott som man bara gör på Bjärka.

1
2

3
5
9

DSC_0044

6
7
8

Den här platsen klär verkligen i samtliga säsonger och årstidsskiftningar. Förmår mildra alla frustrationer och framkalla de mest klingande skratt.

10
4

DSC_0417_2-copy

Kan inte ni berätta vad ni tycker bäst om att snubbla över här inne, någonstans i virrvarret mellan vardagsbetraktelser och fotografier och alla dessa sammansättningar av ord? Kan ni inte lämna rubriker eller citat eller annat fint som ni skulle vilja se det bli inlägg av? Eller kanske önska inlägg. Eller bara säga hej och berätta hur er vecka har varit. Vad ni funderar på? Så hörs vi antingen i helgen eller efter.

puss ni fina människor på andra sidan skärmen

Comments

 1. Linnea

  Älskar dina fotoprojekt! De blir alltid så fantastiskt vackra och inspirerande. Sedan gillar jag som som några nämnt boktips, fina citat, dina texter, ja lite sådant typ. En annan sak som skulle vara intressant att läsa om är drömmar! Drömmar du har uppfyllt och drömmar du har inför framtiden, hur stora och små de än må vara!

  1. Karin Wahlberg

   Tusen tack! Åh, bra tips, ska fundera lite på det, och se vad jag har att skriva om drömmar! Svårt men spännande.

 2. Erika

  Tycker om allt! Blir glad varje gång jag ser att du gjort ett nytt inlägg.
  Men precis som någon annan sa så saknar jag också boktipsen!

  1. Karin Wahlberg

   Åh tack! Boktips coming up! :)

 3. Amanda

  Oj, jag tycker om allt. Det första jag kom att tänka på är dina bilder på människor och dina vänner, så det kanske är en favorit. Fast jag gillar allt, det är så vackert att kolla in din sida :)

  1. Karin Wahlberg

   Tusen tack! <3

 4. Lovisa

  Blir ju kär i Bjärka genom skärmen, yckansost att ha det att besöka!
  Jag älskar dina texter och vardagsbetraktelser, saknar typ bara boktipsen. Har (vad jag sett) exakt samma boksmak som du, helknäppt!

  1. Karin Wahlberg

   Ja det är en sådan fantastisk förmån, det är ljuvligt! :) Vad fin du är! Ska se till att bli bättre på boktips!

 5. kaneli

  Gillar dina texter och fotoprojekt!

  1. Karin Wahlberg

   Tack! <3

 6. Beatrice

  Vilket magiskt ställe! Helt otroligt.
  Skulle vilja se inlägget “Mina bästa spellistor”, eller något liknande, kanske med album eller låtar, eller all time favourite musik eller så!

  1. Karin Wahlberg

   Ska försöka ordna det! Tack för förslaget :)

Leave a comment