330. Dinner & Popcorn

Ardor, Karin Wåhlberg
Ardor, Karin Wåhlberg 2
Ardor, Karin Wåhlberg
Ardor, Karin Wåhlberg
Ardor, Karin Wåhlberg
Ardor, Karin Wåhlberg

Kvällen innan jag åkte tillbaka till Stockholm tog jag med min fina lillebror ut och åt på The Lamp Hotel’s Ardor. Han åt deras hamburgare och jag deras black bean burger, med rostad potatis. Vi pratade om livet och sådant som är viktigt när man är fjorton, och så skämde jag ut honom bäst jag kunde genom att fotografera det hela så att han kunde få himla med ögonen och känna åh min pinsamma storasyster. Lite kaffe (åt mig) och chokladglass (åt honom) senare var vi nöjda och tackade för oss. På väg hem köpte vi popcorn som vi råkade salta alldeles för mycket och sedan kollade vi på film i soffan. Någon gång efter midnatt tyckte jag det var lämpligt att börja packa alla mina saker samt städa. Min dygnsrytm lär bli en mardröm att få ordning på.

Translation:

My last night at home I took my favourite (not so) little (anymore) one out for dinner. He had a hamburger and I the veggie black bean burger, both with roasted potatoes. Afterwards we went home and crashed in the sofa with popcorn and a film. Best possible friday. <3

Comments

  1. Madeleine

    Hejjjj!! Jag är lite nyfiken på vad du använder för kamera/objektiv? Har följt din blogg ett tag och tycker du tar så väldans fina bilder. Ljuset är så snyggt och bilderna ser liksom krispiga ut!

    1. Karin Wahlberg

      Tusen tack, vad glad jag blir! Jag har en Nikon d60 som hängt med i hundra år (okej, 6 år) och 99% av tiden ett 35mm f1.8-objektiv på. :)

Leave a comment