331. Them boys

by Karin Wåhlberg
by Karin Wåhlberg
by Karin Wåhlberg
by Karin Wåhlberg
by Karin Wåhlberg
by Karin Wåhlberg
by Karin Wåhlberg

Flydde i söndags mitt rum, fönstrena inlindade i byggplast och de öppna resväskorna på golvet för att dricka kaffe med Fredrick och Jonas. Äntligen äntligen är vi i samma stad igen, om så bara för en liten stund. Vi drack kaffe och pratade om projekt, jobb, kreativa drömmar, framtid, ambitioner, främmande städer och livet i allmänhet. Värmde på med extra stickade tröjor när solen gav vika för kylig vind och sedan promenerade vi bland Söders kolonilotter och gömda trädgårdar. Tappade kamerans motljusskydd från en brygga ned i vattnet och det gick inte att rädda trots Fredricks tappra försök med paraplyet, men jag kunde inte riktigt med att känna mig nedstämd över det. De få timmarnas umgänge fick mig nämligen ur grå söndagsdvala och ambivalenta hemvändarkänslor, och för tunn jacka till trots var jag lite varmare inombords när jag kom hem till lägenheten igen.

by Karin Wåhlberg

Translation:

Reunited with these favourite boys after ages apart.

Comments

  1. […] får en att drömma sig bort till fascinerande, vackra och spännande platser världen om. Det är Fredrick och Jonas som ligger bakom hela alltet och de beskriver det själva som en collaborative documentation of […]

  2. Vicky

    å! reunitar också hela dagarna nu när jag är i sthlm en kortis, bor ju liksom på andra sidan jordklotet i vanliga fall. älskar förresten sista bilden, så himla skivomslagssnyggt.

  3. kaneli

    Drömmiga bilder och killar.

Leave a comment