340. The ordinary

Den här veckan har varit fin på många vis, i all sin vardaglighet. Har haft bra jobbdisciplin och fått ordning på en massa saker bland annat gamla buggar på hemsidan samt tvättat och storstädat och annat som kanske är halvroligt men också så himla skönt när det är gjort. Lagade god middag i form av kryddig gryta och hemgjord aioli drack vin samt spelade TP med Julia och Erik i fredags. Träffade David som är min kusin och en av mina bästa personer i världen när han var på blixtvisit i Stockholm i lördags och på kvällen var jag på dansant inflyttningsfest. Söndagen var så perfekt som en söndag kan vara, men mer om det senare, den är värd sitt eget inlägg. Slutet av jobbveckan dvs onsdag torsdag fredag såg ut lite såhär:

Onsdag.

Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg

Jobbade hemifrån samt på kontoret och uträttade ärenden kring Mariatorget. Har nu lagat denna! Obs ja, lagat, inte tappat. Det var 8 månader sedan jag tappade den. Kände att det väl var dags nu. Efter jobbet strosade jag runt ett bra tag inne på Söderbokhandeln och njöt hela tunnelbaneresan hem sen över att kunna scrolla utan att få glassplitter i tummen.

Torsdag.

Vår senaste grej på jobbet är att på torsdagar ska vi ha relationsvård, det har döpts till det mest för att ingen av oss kan säga det utan att bli lite fnissig över begreppet och innebär egentligen bara att vi verkligen tar tid ur dagen för att äta en längre lunch ihop och prata om precis vad vi känner för men kanske helst om annat än jobb. Behövs när man jobbar mycket och ofta blir det att lunchen annars konsumeras hastigt vid skrivbordet med näsan kvar i datorn. I torsdags blev det istället Ljunggrens.

Karin Wåhlberg

Kolla drömteamet. Dessa genier har jag fått äran att starta och driva företag tillsammans med.

DSKarin WåhlbergC_0450
Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg

Det blev prat om både jobb och annat över Spicy Tuna tempura rolls (så. himla. gott.) och vin. Sedan satt vi kvar länge och pratade om veckan som gått, status på saker vi jobbat hemifrån med, planerade morgondagen framtiden osv.

Karin Wåhlberg

På sen-eftermiddagen promenixade jag, Siduri och Annie runt ett tag i ett grådisigt Stockholm och så var det med den torsdagen. Lyxen med två arbetsdagar på rad som ej slutar klockan 20.

Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg

Fredag.

Inte riktigt kanelbullens dag men nästan, Annie hade i vilket fall med sig bullar från Petrus till kontoret.

Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg

Jobbade hela fredagen och sedan köpte jag färg och papper på konstnärshandeln nere vid torget och åkte hem och somnade en stund ovanpå min säng tills, som nämnt ovan, vi ställde oss och lagade god middag samt åt för mycket godis till efterrätt.

Translation:

Some pictures from the week and from work.

Leave a comment