347. Klockor och sånt

Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg

Min blixtvisit i Norrköping bestod av lite distansjobb, skjutsning av lillebror samt inspektion av totalrenoveringen som pågår i mitt barndomshem och på torsdagskvällen åkte jag hem till Dennis för att äta nybakta scones, dricka te och prata om livet, vilket var fint. Komponerade osammanhängande meningar och fnittrade mycket.

I fredags, innan jag for till Göteborg, skulle Linn och jag fota åt Klocktorget. Vi dukade därför upp till totalt kaos i Olles lägenhet, med klockor, smycken, blommor, glitter, accessoarer, böcker, tavlor och allt annat mellan himmel och jord som skulle kunna tänkas vara användbart. Höstsolen genomsyrade hela lägenheten och vi skyndade på för att hinna med så mycket som möjligt. Vi får se om det behöver kompletteras med bilder framöver eller ej eftersom tiden sprang iväg och vi inte riktigt hann få till allt vi ville. Vi rusade iväg mot det abstrakta i slutet, började komponera med blomblad, ringar, mintchokladbitar och örhängen i en salig röra, så det blir ju spännande.

Bäst av allt var dock alla drömska nyheter från Bjørg, ni kan ju gå in här på deras hemsida och kolla om ni vill – så mycket smyckesperfektion. Ville ha prick ALLT som Klocktorget tagit in i sitt sortiment (och vi var tvungna att prova var och varannan grej)…

Translation:

Did a shoot for Klocktorget on friday. Wanted absolutely everything from jewellery brand Bjørg.

Leave a comment