355. Christmas came early this year

Onsdag, och utandningsluften blir numera alltid till vita moln i detta eviga mörker som är november.

Just denna onsdag bjuder dock på glättigare omständigheter och jag beger mig direkt från jobbet till Riddarholmen och Gamla Riksarkivet, dit Briska bjudit in till julbord med anledning av att de lanserar en ny cider. Julstämningen är ett faktum redan på innergården, där vi möts av en varm och julig äppeldrink bland julgranar, granris, ljusslingor och candy apples. Vi tar oss uppför flertalet trappor som bara blir snirkligare och snirkligare ju högre upp vi kommer och är sedan ett litet gäng som får vindsvåningen för oss själva i den gamla arkivbyggnaden. Jag och Julia får jackpot i strålande bordssällskap och kvällen förgylls av Linn, Frida, Angelina och Caroline.

Karin Wåhlberg

Skulle vilja beskriva baren som fanns uppdukad som Disney-jul i barform, bakom vilken en bartender stod och blandade den ena äppelkreationen efter den andra. En hel receptbok skulle vi arbeta oss igenom och vi var inom kort ett gäng happy, tipsy bloggers.

Karin Wåhlberg

Under tiden Briska serverar äppelcocktails på löpande band fyller vi i flera omgångar våra tallrikar från julbordet som står signerat Årets Kock och Michelin-stjärnor a la Christian Hellberg och Niklas Ekstedt. Äter oss som ni förstår bortom all mättnad.

Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg

Till det hela hörde även ett godisrum! Alltså……..!

Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg

Ovan ser ni exklusivt behind the scenes-material från Fridas, Linns och Julias inlägg :))))

Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg

Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg

En sån strålande himla onsdagskväll blev det! Vårt bord hängde kvar sist av alla (skrattade högst, lät eventuellt mest); vad annars med SÅDANA GENIER. Älskar när man träffar Internet-personer på riktigt och de är precis så strålande som en föreställt sig!

Frida Vega

(Polaroid snodd från Frida)

Nu är jag redo för julfester tända ljus lussebullar och allt annat som är bra med december.

Translation:

Briska invited a bunch of bloggers for Xmas dinner in honour of them launching a new cider. Everything was delicious and I spent most of the evening laughing together with some of the most genius people on the internet.

Comments

 1. ISA

  godisrum <33

  1. Karin Wahlberg

   bästa.

 2. linn

  <3

  1. Karin Wahlberg

   sån toppenkväll! <3

 3. Vicky

  det här är ju det bästa med berghs- och reklamvärlden typ, grymma personer och flådiga fester. ser huuuur drömmigt ut som helst.

 4. kaneli

  Verkar så himla fint och mysigt och festligt.

  1. Karin Wahlberg

   jaa det var det verkligen! :)

Leave a comment