364. Baby oak trees and shiny Marshalls

Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg

Förra måndagen kom det ett bud till kontoret med ett par tjusigt inslagna super-shiny svarta och guldiga hörlurar. Har kört på iPhone-lurar sedan mina pistagegröna Urban Ears lade av (</3) så detta var verkligen att byta upp sig. Fantastiskt sköna och toppenbra ljud, tack så mycket Marshall Headphones för julklappen!

På bilden ser ni även ett av ekskotten från hushållsodlingen, vi har kanske en handfull i köksfönstret och de har skjutit upp säkert en decimeter på bara en vecka; måste vara all fantastisk decembersol. Tycker de är så fruktansvärt fina små växter, blir glad varje gång jag ser dem. Har vattnat på dem ordentligt så förhoppningsvis lever och frodas de fortfarande när kollektivet återvänder hem efter julens runtfarande.

I helgen har vi firat lilljul med min storebror och hans fästmö eftersom de ska vara i Göteborg över högtidsdagarna, vilket har varit supermysigt, men mer om det senare. Nu ska jag rimma till morgondagens julklappar och äta risgrynsgröt. Även om den 23:e kan vara lite stressig i många avseenden så tycker jag det är en av de mysigaste dagarna, själva firandet ligger liksom fortfarande framför och med det mycket av det som en gör ‘bara för att det är jul’.  Istället sitter en uppe och pysslar med det sista, knyter rosetter och rimmar och julgranen står i sitt hörn och lyser. Jag gillar’t.

Translation:

Got a shiny black and gold gift from Marshall Headphones, and also, our little oak trees are shooting up like crazy in the december sun. 

Comments

  1. Vicky

    marshall har så SNYGGA produkter. har bara sett de stora (kåporna liksom) tidigare, men de här var minst lika snygga ju.

    1. Karin Wahlberg

      ja, blev dunderförtjust i dem!!!

Leave a comment