There is another world, but it is inside this one

by Karin Wåhlberg

Hittade bilden här ovan, som jag tog på Julia våren 2014, nyligen och insåg att det var en sådan där som glömts bort och liksom aldrig visats upp. Vi var båda i Norrköping över påsken och möttes upp för att leka med fotoidéer på gamla tiders vis. Vi promenerade runt i Ekbackarna, naturreservatet (i min barndom klassades det fortfarande som en helt vanlig skog menmen) vid mitt föräldrahem, med famnarna fulla av rekvisita – bland annat ett gäng små träfartyg.

Här nedan är några andra bilder som jag tog vid samma tillfälle, som jag däremot tror att ni som hängt med här i bloggen ett tag redan har sett:

Butterflies, by Karin Wåhlberg
Butterflies, by Karin Wåhlberg
by Karin Wåhlberg

Det är ju inte utan att en börjar drömma om ljusare tider, vårluft och vitsippehav när en letar sig tillbaka såhär – även om det ska medges att vinterlandet utanför mitt fönster, med sin gnistrande snö, faktiskt inte är helt illa det heller.

När det här inlägget tog sin början ackompanjerades bild nummer ett av en kort text, ytterligare ett utdrag från den där antologin som jag medverkade i någon gång förra året, men jag vet inte riktigt. Det har liksom tagit lite stopp på sistone, gällande publicerandet av de där små texterna. Det har liksom inte känts hundra när jag suttit med alla orden och övervägt publicera-knappen. Och så mycket nyskrivet finns inte heller (även om det finns mycket opublicerat i arkiven); inte utöver enstaka meningar eller stycken, som hastigt nedtecknats i mobilens anteckningar. Får kompensera med soliga bilder istället, tills vidare.

Translation:

A forgotten, black and white image from the depths of my hard drive, and three others which I think I’ve shown in the past, taken at the same time.

Comments

  1. jennifer

    Åh, älskar tredje bilden!!

    1. Karin Wahlberg

      Taaack!!! <3

Leave a comment