Birthday aftermath

Karin Wåhlberg Flowers-10
Karin Wåhlberg Flowers-5
Karin Wåhlberg Flowers-6
Karin Wåhlberg Flowers-8
Karin Wåhlberg Flowers-1

Man vet att det varit födelsedagssäsong när presentblommor spretar och stretar runtom i hela lägenheten. De flesta buketter börjar dock vissna nu, dessvärre. Det är något med den här tiden på året, kanske är det tulpansäsongens intåg, som gör att jag desperat vill ha snittblommor och generöst med färg och karaktär i varenda tillgänglig vas. Vitt och färglöst ute måste vägas upp med sprakande och grönskande inne.

För övrigt så var klotvasen i glas en födelsedagspresent från Anna, fin va? Har pratat om mitt stora behov av en sådan vas under en längre tid utan att jag agerat på det hela, vilket hon snappat upp. Nu har just de blommorna tyvärr blivit rätt deppiga, som ni ser, men jag har stora planer framåt för maffiga blomsterinstallationer som ska inkvarteras däri.

Jag håller förresten på att klura lite på formatet här inne; försöker tona ned prestationsångesten kring att allt ska vara så himla långt/djupt/viktigt/välförfattat. Försöker förkorta ledtiden mellan skapa nytt inlägg och publicera. 

Just nu sitter jag och skriver på en del längre inlägg utifrån era önskerubriker och -ämnen från för några inlägg sedan, exempelvis ett mer utförligt om vad jag jobbar som och med, och ett om vad jag vill minnas om mitt tjugofyraåriga jag när jag är gammal. Men det tar ju sin lilla tid med sånt, ett evigt problem när en tillbringar alla timmar med dagsljus på ett jobb och ett kontor.

Så, försöker hitta en balans med lite kortare, mer vardagliga, mindre noggrannt ordvals-petade inlägg också. Som det här. Vad tror ni, kan det bli lagom med lite av varje?

Comments

 1. Julia

  Lovely, så spännande med nytt “format”. Jag älskar förresten matisseplanschen :-D

 2. malin

  jag tror det blir toppen! har saknat din blogg och ser fram emot att du tar upp den igen. att utmana dig själv genom att korta tiden mellan idé och publicering låter jättespännande :)

 3. Karin

  Vore trevligt med lite kortare inlägg också, även om jag gillar att din blogg känns som ett magasin med välkomponerade inlägg. Jag förstår att det blir prestationsångest och det tar ju sådan tid! Ta hand om dig
  /Karin

Leave a comment