049. Birthday gifts

Innan jag for till London fick jag en födelsedagsslant av mina föräldrar att på eget bevåg omvandla till tjugotvååringspresenter (att jag redan saknar att vara tjugoett kan vi diskutera en annan gång). Det blev tre fina ting som fick följa med mig hem.

 

Det första var Tim Walkers senaste bok; Story Teller, som kom ut i höstas om jag inte missminner mig. Det är 250-nånting sidor av ren och skär inspiration, åh, det finns nog ingen konstnär (förutom möjligtvis min barndomsidol Claude Monet; att jag önskade mig en näckrostavla i födelsedagspresent när jag fyllde 7 kan vi också diskutera en annan gång) jag tycker så mycket om som honom. Det finns så otroligt mycket vackert i den här boken.

DSC_0066
DSC_0070
DSC_0075
DSC_0089

(Är för övrigt så sanslöst ledsen att jag PRECIS missade att han hade en utställning i Somerset House. I det galleri som är gratis, med inte bara bilder utan även rekvisita från hans fotograferingar. Men, den stängde ned 27 januari, dryga två veckor innan jag kom till London. Alltså sorgen, ni anar inte </3)

 

Nästa ting blev en lyxig handkräm från Aesop. Deras förpackningar är bland det finaste jag vet, helst skulle jag ha hela mitt badrum fyllt med enbart deras produkter. Sedan doftar de helt ljuvligt och är ju allmänt en ren fröjd att använda.

DSC_0058
DSC_0061

 

Sist, och förvisso minst rent storleksmässigt, blev det dessa örhängen från Anthropologie. Så enkla och fina, passar fint till allt. Har något av en fäbless för smycken som utgörs av skira guldramar, ni ska få se det tjusiga armbandet jag köpte senare under London-visiten som går lite i samma anda!

DSC_0082
DSC_0085

Tack tack mamma & pappa.

Comments

 1. Elin

  svar: Alla dagar i veckan, året om. Bäst.
  Tim Walker är så ofantligt duktig.

 2. dan i

  grattis på födelsedagen ❤

  1. Karin Wahlberg

   dan i: tack =)

 3. rebecca

  tim walker är bäst.
  jag ville också på den utställningen men jag hade inte råd. ska köpa den boken snart.

 4. Bettina

  Åh, Tim Walker altså.

Leave a comment