Cause in better light, everything changes

På andra sidan London och dess medföljande hangover kom en söndag, och Stockholmssolen drog i mig. Det bjöds inte på riktigt lika milda temperaturer som i London, men bara det faktum att Stockholm återigen badade i ljus efter alla dessa vintermånader var gott nog, för tillfället. Jag mötte upp Fredrick Jonas Linn och Jonathan på Snickarbacken och drack kaffe under tiden de åt brunch. Har en tendens att vakna orimligt tidigt när det är helg (det är som om min kropp har något emot sovmorgnar), så hade redan hunnit äta innan planerna fastställts. Men efter att de andra ätit klart plockade vi i alla fall med oss varsin take away-kaffe och tog sikte på Djurgården, tillsammans med alla andra soldyrkande, söndagspromenerande människor.

Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg

Halvvägs till Rosendal tappade vi dessvärre Linn och Jonathan till ansvarsfulla sysselsättningar såsom plugg, men vi andra skuttade dock vidare mot trädgårdarna (ganska så bokstavligt talat).

Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg

Vissa av oss tyckte det var varmare än andra. Tumregel: jag fryser jämt, Fredrick fryser aldrig.

Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg

Sedan satt vi i en halv evighet i solen med slutna ögon och njöt sådär som man bara gör när svensk vinter äntligen äntligen övergår i något annat, något lite snällare mjukare ljusare lättare. Vi utbytte knäppa anekdoter och återberättade dagar och nätter som passerat sedan sist, i både London och i Stockholm, och pratade om relationer och visioner och roliga saker som var inplanerade som vi såg fram emot.

Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg

Sedan tog vi spåris tillbaka in till stan och kramades tack och adjö för denna gång. Det var fint att åter ha Stockholmsgator under fötterna.

Translation:

 Stockholm was kind and sunny when I returned from London, even if the temperature was significantly lower. I met up with Fredrick, Jonas, Linn, and Jonathan, and then we drank coffee and exchanged gossip in the sun.

Comments

 1. hedvig

  men åhh vad fint! vad duktig du är!!

  1. Karin Wahlberg

   tack snälla rara! <3

 2. Sandra

  Amen åh, vill också göra en sån här solig och vårig liten utflykt!

  1. Karin Wahlberg

   Ja, och jag vill göra fler! Gäller att det soliga våriga kommer tillbaka lite ordentligt snart bara…

Leave a comment