These are the days that must happen to you

I fredags kväll kom Julia hem till oss för att bo ett par dagar, eftersom det skulle vara visningar i lägenheten hon hyr. På söndagen fick jag därför med mig två tappra fotosubjekt ut i den iskalla luften och vältajmade julkalendersnön för att fotografera. Med sina snötyngda granar och grenar kändes skogen som tagen ur Narnia och det var sådär innerligt ljudlöst, så när som på vinden. Vart man än blickade gick allt man såg i nyanser av dovt mörkgrönt och evighetsvitt. Här nedan ser ni en smakprovsbild; det ska bli så himla roligt att få visa er fler bilder (tagna i dagsljus!) framöver.

Karin Wåhlberg

Andra saker som har varit bra med helgen: nypoppade popcorn, rött vin och livsprat i kökssoffan till klockan fyra på natten, spelkväll med fredrick och jonas, sovmorgonar, pannkaksfrukost, ally mcbeal-avsnitt, photobooth-maraton, värma frusna fingrar runt muggar med riktigt chokladig varm choklad, pinterest-scrollande, chevré chaud och pasta rosso till middag

och 

att få komma in igen efter att ha varit ute i snöoväder.

Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg

Som ni nog förstår (även om jag inte poängterat det) är jag tillbaka i Stockholm efter all julledighet och det var lite oroväckande skönt med helg, med tanke på att arbetsveckan som föregick den bara var tre dagar lång. Slut på pyjamasdagar framför brasan, välkommen tillbaka till verkligheten. Tur att jag är pepp på 2015.

Stay tuned så ska ni snart få se resultatet från fotograferingen!

Translation:

This weekend we had Julia over, as her apartment is being shown to be sold. We were all a little too grateful for the time off, considering we’ve all only been back at work for three mere days. On the sunday we all went out into the snowy woods so that I could photograph Anna & Julia, and I am so delighted to have stocked up on images I’m satisfied with and that are taken in DAYLIGHT! Such luxury, this time of year. Above, 1 sneak peak and 2 outtakes. Stay tuned for more.

Comments

 1. […] These are the days that must happen to you […]

 2. ISA

  Att komma in från en snöstorm är typ bästa känslan med vinter! love it!201

  1. Karin Wahlberg

   Ja! Sådär rödrosig om kinderna och med lungorna full av frisk luft, och att sakta bli varm igen!

 3. Amanda

  Hej. Jag vill minnas att när du bloggade på caryw-bloggen så fanns det en londonguide. Går den möjligtvis att finna någonstans? :)

  1. Karin Wahlberg

   Det stämmer att den funnits, men den är nog väldigt inaktuell, utdaterad och inte så spännande att följa tyvärr. Skulle tipsa om Linns: http://radarcollective.com/linnwiberg/category/londonguide/ eller att scrolla i Lovisas blogg: http://radarcollective.com/lovisaranta/. Deras instagrams kan du nog hitta en del kul grejer på också! Vet att Mariell har en som man kan köpa också: http://hjartesmil.com/my-guide-to-london-a-pdf/. Hoppas du hittar något användbart i alla fall :)

Leave a comment