Feber och ballonger

Vilken vecka. Tillbringade början av den i sängen, utslagen av feber. Om det kunde ha funnits en sämre vecka att åka på en rejäl dos av influensan, så kan jag då inte komma på någon. Den här veckan är den sista på distanskurserna, mängden jobb står upp till öronen, födelsedagar (tillexempel farmors 90-årsdag) ska firas och tal ska skrivas, eftersom det stundas bröllop till helgen. Det har med andra ord känts minst sagt problematiskt att inte ens klara av att fokusera ögonen på en skärm, än mindre tänka klart.

Nu sitter jag i bilen på väg ned till Göteborg, där min bror gifter sig på lördag. Pappa kör, jag dricker kaffe och skriver på talet (och det här) och i baksätet spelar mamma och Elias ordspel, för tillfället. Utanför fönstret samsas mörka moln och hällregn med bländande sol, omvartannat, längs med E4:an. Är täppt som tusan men har annars återhämtat mig ganska bra.

Hursomhaver: vi tar en titt på ett inlägg jag påbörjade någonstans pre-feberyra.

I lördags skulle vi nämligen fira Jonas och Fredricks födelsedagar. Jonas fyllde på själva lördagen och Fredrick fyllde i tisdags. Från början var det tänkt ett riktigt ordentligt parkhäng, men orosmoln och regnskurar hängde i luften på förmiddagen, så det ändrades om till inomhuspicknick hemma hos Jonas istället. Och inte är det något fel på en ballong- och serpentinklädd inomhusfest heller, se bara!

Karin Wåhlberg

Men låt oss backa lite först. Jag, Anna och Julia anlände med vår present inslagen i uppblåsta ballonger och en tårta med sprakande bloss i.

Karin Wåhlberg

Det vill säga, efter att vi hade gått uppför hela trapphuset utan att fatta vilken dörr det var vi skulle plinga på.

Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg

Men tillslut så. Vi ringde på med en och en halv strof skönsång och en dos eldskvätt.

Karin Wåhlberg

Såhär glada enligt Jonas insta:

Jonas Eltes

Vi var nästan först på plats och tog oss friheten att inleda med medhavd sushilunch.

Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg

Sedan trillades det in en efter annan bra person.

Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg

Exempelvis Majsan, Daehyun, Platon och en Julia till! Vi hängde runt på golvet och åt jordgubbar och så dracks det bubbel. Utöver en halv plastmugg bubbligt fir höll jag mig dock till alkoholfritt då mitt huvud min hals min kropp redan här börjat flagga för stundande sjukligheter.

Förmiddagen visade sig ha varit missvisande rent vädermässigt, för när vi väl kommit hem till Jonas stod solen högt på himlen och molnen hade skingrat sig. Så efter en massa ballong- och serpentinkast och poserande födelsedagsbarn begav vi oss utomhus och ned till vattnet.

Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg

<3

Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg

Sedan satt vi där och livsnjöt. Blåste såpbubblor, lyssnade på bra musik och såg båtar åka förbi. Och så tänkte jag: nej-inte-bli-sjuk nej-inte-bli-sjuk nej-inte-bli-sjuk. Funkade uppenbarligen inte.

Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg

Fler personer var också med men alla kom inte med på bild. Orkade bara fota folk som jag inte behövde röra på mig för att fota. *sorry*

Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg

Till slut började folk röra sig åt olika håll för att lösa middag och trion ovan drog sedan till Trädgården. En annan åkte hem och åt pasta och gick och la sig tidigt. En kan inte va på topp jämt ni vet.

Translation:

This week has been one of the most stressful this year, and I’ve also been knocked out in bed with a fever. Not the best combo. Currently, I’m in the car heading down to Gothenburg, where my brother will be getting married this weekend. I’m writing on this post and my speech, though procrastinating the latter. But: pre all this, on Saturday, we celebrated Jonas’ and Fredrick’s birthdays, with balloons and strawberries and fab people and lots of sun.

Comments

 1. Rebecca

  Åh så himla festligt!

  1. Karin Wahlberg

   ja, hurra! :)))

 2. beata

  Åh vad fint kalas karin!!!!

  http://radarcollective.com/beata/

 3. Anna María

  Vilket fantastiskt fint firande. Hoppas du blir ordentligt frisk och får kul på de kommande festligheterna!

 4. kaneli

  Alltså alla ballonger <3 och sommarkvällar <3

 5. ISA

  Varför är det alltid så att man blir sjuk när man absolut INTE får/vill!? :o märkligt det där.. men kul kalas iaf :D ha en fin och kärleksfull helg nu!

Leave a comment