Floating things

Har ägnat mina kvällar, som nämnt, åt att skriva på senaste inlämningsuppgiften till skrivkursen. Har därför helt enkelt inte haft några ord över till den här lilla internet-platsen. Men snart så, nu så. Jag tror jag har kommit ikapp livet lite. Låt oss mjukstarta med en tisdag för flera veckor sedan, när jag, Jonas och Fredrick var på Liljevalchs vårsalong efter jobbet. Vi gick runt och kollade på konstnärliga, finurliga ting, såklart, fast mest av allt pratade vi kanske i mun på varandra och skrattade högt och var lite övertrötta. Vi hade inte setts på himla länge heller (pga jobbjobbjobb), så det var väl mycket som behövde sägas.

Karin Wåhlberg

Min favvo var nog Nina Lindgrens svävande kartongstad.

Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg

Och så kanske det väl-instagrammade molnet också.

Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg

Det blev dock inte så många bilder på verken. Mest på två stycken ryggar, en grå och en mörkblå. Men det är inte så illa det heller! Tycker så mycket om dem. Okej, ursäkta den inte överdrivet utförliga utställnings-utläggningen. Men som sagt, en mjukstart i alla fall.

NU har jag dock slut på museibilder (!), vilket tyder på att det är dags att leta upp någon ny utställning att gå på.

Translation:

A few weeks back, Jonas, Fredrick, and I went to Liljevalchs. My fave pieces were probably the floating city (made out of cardboard) and the cloud installation.

Comments

  1. ellinor

    WOW vad långt ditt hår blivit! himla fint.

    1. Karin Wahlberg

      Åh men tack!

Leave a comment