013. Fredag

Några saker från i fredags.

DSC_0083

DSC_0088
DSC_0093 2

Klädde mig alldeles för kallt i en vit, tunn roströja från Monki. Den är fin, men jag var en istapp precis hela dagen eftersom jag inte hade någon tjockare tröja över, glömde halsduken samt har tappat bort min mössa. Donade lite hemma på förmiddagen och försökte få gjort lite skolsaker. Gick sådär.

DSC_0102 2

Gick till second hand-butiken som ligger sjuttiofem meter från vår lägenhet och fyndade snirkliga kaffekoppar till framtida fotoprojekt och en liten tavla med en bil, allt för trettiofem kronor.

DSC_0097 2

double

Ja jag vet inte riktigt vad jag “gjorde” här egentligen. Tog en bild på den enda vyn i mitt rum som inte är stökig ungefär. Är inne i ett *någonting är inte rätt, måste fixa om men vet inte riktigt vad*-stadie här hemma, så jordgloben är på vandring runt rummet. Just nu provstår den här vilket känns okej men nu är det jättemörkt vid min säng istället när jag ska ligga i sängen och läsa på kvällen.

DSC_0108

double2

Och så drack jag te och såg Rust & Bone på Bio Rio med Isabella. Den var väl ganska bra men jag är inte jätteförtjust i sådana där sorgliga livsdraman egentligen. Allt är ju så deppigt hela tiden. Men, såklart, evig pluspoäng för franskan och Bon Iver i soundtracket.

Leave a comment