I can see a lot of bright in you

Förra helgen var jag ju på bröllop. Än så länge har ni inte fått se bilder varken från möhippan eller bröllopsfesten (vill ni, tycker ni det är intressant?), men kan ju få skylla det på att septembers andra möhippa inföll igår, och att den senaste tiden varit minst sagt stressig. Nästa helg är min första oplanerade, obokade helg sedan…juli? Ska därför ägna den åt att hänga o-ergonomiskt i soffan; skriva, läsa, städa lägenheten och ta powernaps. Och inte så mycket mer.

Men: från nästa helg åter till förra. Bröllopet till ära så panikinskaffade jag en klänning från & Other Stories. Den utgör något av en kontrast till min ack så svarta garderob, men jag tycker om den ändå. Eller kanske just därför. Den har ett ganska enkelt, klassiskt snitt, vilket jag också tänker väger upp för det något intensiva mönstret.

Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg

Plus också för bra kjol + fall + snurr.

Karin Wåhlberg

Nu ska jag bara se till att vardagsanvända den lite också.

Karin Wåhlberg

Förresten! Tack för pepp i inlägget en bit ner, jag har till ca 99% bestämt mig för att klippa håret kooooort efter Linns bröllop i början av oktober (tror inte jag ens får klippa mig innan dess, hehe). Men, det här med frisör är lite knepigt. Det är verkligen inte alla som kan klippa tjockt, lockigt hår (har jag erfarit den hårda vägen, mången gång). Så, eftersom jag tror att min frisör från three years back inte ens jobbar kvar på samma salong efterlyses nu frisörtips i Stockholm, gärna med beprövad erfarenhet just vad gäller lockigt hår :))) Mottages tacksamt!

Translation:

The dress I wore to last week’s wedding.

Comments

  1. Lovisa

    Jag älskar Molly på F&M Hair, nu har jag inte lockigt hår men däremot asiatiskt vilket frisörer inte heller har spec. mycket erfarenhet av och det klarar hon briljant så tvivlar inte på att hon säkert kan klippa lockigt också!

    1. Karin Wahlberg

      tusen tack för tips!

Leave a comment