I solemnly swear that I am up to no good

Karin Wahlberg

Luften är så kall att den kittlar i lungorna vid djupa andetag. Man får andas försiktigt. Men jag gillar hur snön knastrar mjukt under fötterna när jag går. Hur kylan rycker lite i glipan mellan jackärm och vante, men lekfullt. Än så länge upplever jag faktiskt vintern som fullt hanterbar. Min jacka är mjuk som en teddybjörn och den lindar in kroppen i flyktig värme när januari envist biter tag.

Karin Wahlberg

Jag kämpar fortfarande med orden. Har lovat att skriva en text som ska vara klar om elva dagar och det enda jag har än så länge är lösryckta meningar om absolut ingenting. Ibland upplever jag att jag förlorat förmågan att fylla orden med någonting av värde, få dem att vara något mer än vokaler och konsonanter ihåligt staplade efter varandra.  Det är frustrerande.

Karin Wahlberg

Karin Wahlberg

För övrigt. Det går lite knackigt för mig att komma igång igen här inne. Känns som att både jag och Radar överlag går lite på sparlåga… En konsekvens av skrivkursen verkar dessutom vara att jag över huvud taget drar mig för att släppa iväg ord som inte är polerade och utvärderade noga, flera gånger om.

Kan ni inte lämna förslag på titlar till vad ni tror skulle bli ett fint inlägg, ämnen ni vill att jag ska skriva om, önskemål på vad jag borde bli bättre på att dokumentera och dela med mig av eller kanske någon specifik fråga som ni funderat på, och vill att jag svarar på eller berättar mer om? Behöver en inspirationsinjektion!

Comments

 1. Vicky

  har inga bra förslag men ville mest ge dig lite pepp om att jag helt klart tror att inspirationen kommer. vet precis hur det är att ha skrivkramp och prestationsångest. du e duktig!! + svinsnygg bokstavsbanner. puss!

  1. Karin Wahlberg

   tack för pepp fina du! puss!

 2. alexandra

  okeej har inga förslag hehe men tyckte så mycket om det här inlägget!! <3

  1. Karin Wahlberg

   <3 <3 <3

 3. Libertin

  Välkommen ut på andra sidan, Karin! Din återkomst är mycket efterlängtad.

  Det här vill jag läsa om:

  Då håller jag andan
  Sliding Doors – hur allting hade varit om…
  Detta vill jag minnas om mitt tjugofyraåriga jag när jag är gammal
  Ett ögonblick då tiden stod stilla
  Jag skriver för att…
  Mellan somna och vakna
  Vad jag tror att en främling ser när hen tittar på mig
  Om fem år
  Jag tänker ofta på…

  1. Karin Wahlberg

   Massa bra inspiration, tack tack tack!

 4. Therese

  Förslag på ämnen/titlar/inlägg:
  – Viktiga personer i ditt liv
  – Hur du tar dig igenom en grå måndag alt. vintern (överlevnadstips helt enkelt.)
  – Musiktips
  – Fotorunda i ert hem!

  kram på dig!

  1. Karin Wahlberg

   Tack, massa bra grejer att utgå från ju!

 5. Anna

  Jag undrar alltid, pga kronisk kvartslivskris sedan flera år, hur folk resonerar kring sina studier, arbetssituationer och var de vill hamna nu eller så småningom på det planet. Vilka är dina mål eller funderingar kring det?

  1. Karin Wahlberg

   Ska försöka återkomma med ett inlägg på detta tema!

 6. Hanna

  jag vill veta om du har något speciellt mojs i ditt hår för att få dina lockar att hålla sig och sånt! Sen skulle det vara spännande arbeta var du jobbar nu (om jag inte missat det redan?) och typ någon sorts boklista eller läsförslag eller liknande? :)

  1. Karin Wahlberg

   Inläggssvar skall komma på detta! :)

Leave a comment