Ivory Klinga

I början av sommaren investerade jag ett gäng slantar i en fin klocka. Har länge letat efter ~den perfekta~ men har haft svårt att komma fram till vad exakt det är jag vill ha. Så hittade jag denna: Ivory Klinga med gold mesh-band från Triwa, och bestämde mig genast. Jag tycker den är precis lagom stor och synlig, så att den liksom sticker ut till avskalade, monokroma utstyrslar, samtidigt som den känns ganska klassisk och enkel, och som något man inte tröttnar på i första taget.

Ivory Klinga Karin Wåhlberg

Sms:ade min kompis Linn och frågade om hennes pappa hade den i sin butik (Linn har sedan barnsben uppfostrat till klockhandlar-lojalitet hos sina vänner, så kändes inte rimligt att jag skulle köpa den någon annan stans än i hans lilla butik Klocktorget i Norrköping, hehe). Så beställde han i alla fall hem klockan till butiken åt mig lagom tills jag kom till stan helgen efter. Taget!

Ivory Klinga Karin Wåhlberg

Sedan dess har den suttit på min arm varenda dag, med undantag för vissa timmar tillbringade på stränder eller i havet. Känner mig redan bar utan den och har helt vant mig av med att kolla tiden på telefonen – vilket känns skönt och lite i sig som en god anledning att använda klocka.

I alla fall en bråkdels mindre skärmtitt per dag.

Ivory Klinga Karin Wåhlberg

Bonus, givetvis, för fint förpackat köp också.

Ivory Klinga Karin Wåhlberg Klocktorget

Leave a comment