Just another monday

Hej! Häng med på min måndag vettja, lite vardaglig realtidsuppdatering för en gångs skull.

07.35

Vaknar upp intrasslad i ett blommigt täcke. Klockan ringer 07.35 men jag har redan hunnit vakna till två gånger innan detta, övertygad om att jag har försovit mig. Så är dock inte fallet, och snurrig drar jag en lättnadens suck och slumrar till igen. Min kropp är inte redo att gå upp. Igår kväll låg jag vaken alldeles för länge och kollade på serier (bara ett avsnitt till!!! ni vet, ingen självdisciplin). Börjar bli gammal etc, I need my sleep, är inte längre densamma utan den. Skulle kunna ha stannat kvar i sängen i ytterligare tio evigheter men efter en 9-minuters-snoozning tar jag mig upp.

Karin Wåhlberg

08.35

Efter dusch, påklädning, sminkning och frukost har jag visst någon kvart till övers, så fram till att jag går hemifrån hinner jag sitta jag i soffan och sörpla kaffe + spela Diamond Digger på telefonen. Kvalitetsmorgon. Sedan promenerar jag till tunnelbanan prick 08.35.

09.00-13.00

Måndagsmöte med IKI IKE (<- vårt företag) på Johan & Nyström. Vi går igenom status på olika projekt, förbereder kommande möten och pitcher, mailar med utvecklare och planerar för veckan. Ingen vill vara med på bild så ni får en kollektion skärmar, händer och bakhuvuden istället. Dricker mer kaffe.

Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg

13.00

Tar tunnelbanan tillbaka till Fridhemsplan. Handlar lite nödvändigheter på Coop så som dyr, vällagrad prästost och pasta och går sedan hem och lagar lunch. En riktigt chili:ig tonfiskpasta blev det. Sedan diskar jag lunchens + hela helgens disk som ansamlats i diskhon.

Karin Wåhlberg

13.45-17.45

Fortsätter jobba från min oerhört ergonomiska arbetsplats. Ja jag har ett skrivbord, nej jag sitter inte där så jätteofta. Ja jag får ont i ryggen.

Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg

17.45

Vid kvart i sex ungefär byter jag från jobb till plugg. Skulle behövt börja tidigare men blev klar med allt annat först nu. Pluggar i 45 minuter i alla fall, innan det är dags för lättsammare saker. Sådant måste hinnas med också. Anna kommer hem och så sitter vi på hallgolvet och pratar om killar tills det är dags att promenera bort till Jullen.

Karin Wåhlberg

19.15

Det är ju måndag och därmed måndagsklubb. Ikväll bjuder Julia på fish tacos hemma hos sig. Jag känner mig inte särskilt kreativ men vi lyssnar på jazz, tar ett glas rödvin, pratar om livet/jobb/allt möjligt och äter delicious food. Bra livsnjutsnivå på kvällen, ändå!

Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg

22.30

Nu är jag hemma igen och det är dags att sota för att jag inte hann plugga mer tidigare. Tänker sitta i exakt en timme, sedan får fortsatt plugg dröja tills imorrn.

Tack å hej, snart slut på måndag!

Translation:

My monday: work, essay writing, and fish tacos + red wine at Julia’s-

 

Comments

  1. ISA

    måndagsklubb! så glad på det konceptet, mysigast!

  2. Nastasja

    Så nyfiken på det här med fish tacos. Vad använder ni för firre? Ser SÅ gott ut!

Leave a comment