Just nu

Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg

Thinking of:
Att jag borde bli en människa som är bra på att svara på mail. Det är jag inte, jag är sämst på det. Kan liksom sitta och titta på mailen i min inkorg utan att för den skull ta mig i kragen och svara på dem.

Watching:
The West Wing. Från början till slut för cirka miljonte gången i mitt liv. När jag var hemma döendes i feber och influensa i princip hela förra veckan kollade jag även på gamla O.C.-avsnitt, eftersom jag sett ikapp alla andra serier jag följer, dvs: The Americans, Madam Secretary och Orphan Black. Och Criminal Minds (som inte är så värst bra just nu men old habits etc). Kom på nu dock att jag har Girls-avsnitt kvar. Åhå!

Reading:
Alldeles för lite just nu, har dock en massa påbörjade böcker som ligger på stolen jag använder som nattduksbord och BLÄNGER på mig: The Year of Magical Thinking av Joan Didion, The Nightingale av Kristin Hannah och Jerusalem the Golden av Margaret Drabble. Men min läsning just nu står STILL. Den senaste bok jag faktiskt läste ut var I varje ögonblick är vi fortfarande vid liv av Tom Malmquist.

Planning:
Känner mig okaraktäristiskt icke-planerande just i detta nu, allmänt i livet liksom. Är ovanligt obrydd över att jag har ett gäng viktiga telefonsamtal att ringa i jobbärenden och presentationer att förbereda och hålla för norska myndighetspersoner och utvecklingssamtal och annat. Vet ej vad som bör läsas in i denna attityd. Förhoppningsvis bara ~I got this~

Wearing:
Svarta stuprör från Cheap Monday (charmigt uppknäppta eftersom jag ligger utsträckt tvärs över min säng), en grå t-shirt från Weekday och en stickad puderrosa tröja med stor krage från COS, då det varit alldeles för kallt idag. Ackompanjerat av förkylningsröd näsa.

Listening to:
Beyonces Lemonade. Hela tiden. Främst: Daddy Lessons, Hold Up, All Night & Formation.

Eating:
Inget för jag har redan ätit upp påsen med smågodis jag köpte på väg hem från jobbet.

Wanting:
Att få bli helt frisk nån gång så jag kan springa igen, och dansa och dricka vin på uteserveringar och inte sitta på jobbet och hosta som nån som kedjerökt i trettio år.

Looking forward to:
Att tillbringa min kommande helg på Bjärka och hemma i Norrköping. Och så min och Karins resa till Nice i början av semestern. SÅ pepp på den. Redo för juli och semester närhelst tiden behagar skynda dit, tack.

 

Lista från Sandra

Comments

  1. Betty

    Vilken fin klänning (?)! Vart kommer den ifrån? Ser så fin + jobbduglig ut (försöker komma på vad en kan ha på sig på jobbet i sommar, du kanske har några tips förresten? Vill ej svettas ihjäl).

    1. Karin Wahlberg

      Ja, tror den är bra jobbduglig på sommaren! Supersval och skön men man känner sig inte bar i den! Ska fundera på om jag har några fler tips, men denna kommer i alla fall från Weekday, här: http://shop.weekday.com/se/Womens_shop/Dresses_Jumpsuits/Berlin_printed_dress/542434-6865177.1#c-47958 :)

Leave a comment