Klipp klipp?

Höstvindarna blåser och som vanligt för det med sig en krypande längtan efter förändring. Och, liksom varje höst, kommer kliet i fingrarna efter att klippa av håret. Nu har det dock gått tre år sedan jag klippte mig: tre år!!! <– Och i takt med att tiden går så blir det en större och större grej att överhuvudtaget närma sig en sax. Det här är jag sugen på:

Kanske allra mest bild 4 och 5, längdmässigt. Vill att håret fortfarande ska synas under hatten liksom. Men mitt hår påminner antagligen mer om bild 1 och 2, lockmässigt. Har ju mer korkskruv än casual beach waves (tyvärr), speciellt när det är kortare och inte så tungt som nu. Men det går ju vanligtvis att lösa med plattång, hårborste och lite god vilja.

Är dock rädd att det ska bli lite väl *gulligt*, snarare än snyggt, om ni förstår hur jag menar. Det är någonting med att ha lockigt hår och ganska rund ansiktsform… Eller så tänker jag så eftersom det var typ fyra år sedan sist jag hade håret sådär kort och därför ser yngre ut på alla bilder med den frisyren. Då var jag dessutom mer färgglad med fäbless för kragar. Nu är min garderob typ 90% svart och avskalad. Såhär såg jag i alla fall ut sist jag hade kort hår, hello 2011:

Och såhär ser håret ut nu. Gu, så mycket att klippa av…

Okej okej, nog om mitt hår already! Men, hjälp?

Translation:

So tempted to get my hair cut, but I can’t make up my mind. It feels like such a big deal now, since my hair hasn’t been near a pair of scissors since 2012?!

Comments

 1. Alexandra

  Ja, klipp! Klippte av mitt långa hår (fast det var nog inte lika långt som ditt, haha) efter förra sommaren och det var en sån lättnad.

 2. Magdalena

  Gör det!! tror det kommer bli super!

 3. Camilla

  Går och tänker exakt samma sak själv. Så sugen på att klippa av alltihop, så jag säger gör det! Mitt problem är att mitt hår är ca plattast i världen så det blir liksom så himla mycket kropp och kinder av mig. :(

 4. Ethel

  Jag tror det skulle vara riktigt snyggt med kort! Jag tror inte heller att det skulle bli för gulligt, för som du säger så har du en annan stil nu. Det är ju alltid håret i samband med allt runt som gör det sött/fint/coolt.

Leave a comment