006. Klockor och Björg

Spenderade större delen av lördagen med att ge mig ut på djupt vatten och fota accessoarer tillsammans med Linn, här nedan har vi precis börjat fixa i ordning. Som vanligt såhär års blir det något av en kamp mot klockan (dagsljuset) om man inte är ute i tillräckligt god tid, men men, vi skulle ju mest testa lite så det blev ändå rätt ok resultat det vi hann med! Det är bra att vara i samma stad som sin kreativa partner in crime i alla fall!

DSC_0062 copy

DSC_0063
DSC_0057

Bjørg  ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Sedan när mörkret fallit skyndade jag iväg för att hinna uträtta ett ärende eller två, innan jag mötte upp min älskade, saknade Johanna. Vi har inte setts på evighetslänge, och inte pratat ordentligt på ett tag heller, men om det är någon vänskap jag vet står oförenderlig avstånd och tid till trots så är det nog denna. En av de bästa personer som finns i hela världen, jag lovar.

DSC_0211
Ett antal timmar och koppar kaffe senare skildes vi åt, förhoppningsvis dröjer det inte fullt så länge tills nästa gång vi ses. En mycket, mycket fin dag detta. Imorgon ska jag fortsätta dona med min fotoserie, men först blir det en dos plugg!

Leave a comment