L

Fattar att bilder på en bebis som man inte har någon personlig koppling till inte alls innebär samma tjusning som för en annan, även om bebisen i fråga är den cirka gulligaste miniatyrpersonen någonsin (och alla därför rimligtvis borde känna som jag //mvh ej partisk). Lovar alltså att ni inte ska dränkas av denna typ av bilder framöver, det här är ju faktiskt inte ett dåligt filtrerat Facebook-flöde. MEN! Med det sagt; helt slipper ni inte. För jag är sådär larvigt stolt, nyförälskad och helt förundrad över allt som har med den här lilla människan att göra. Det övergår mitt förstånd att jag bara har känt henne i ett par dagar och ändå hyser så starka känslor för henne. Jag hade helst aldrig släppt hennes små hjärtslag ur min famn; det var så himla deppigt att sätta sig på ett tåg tillbaka till Stockholm förut.

Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg

Elin + L

Landade i alla fall i Örebro i tisdags förmiddag, ungefär samtidigt som lilla familjen kom hem från sjukhuset, och tillbringade resten av dagen plus hela onsdagen där. Kunde sitta med L i famnen timme ut och timme in utan att tröttna eller bli uttråkad för ett ögonblick. På tisdagskvällen kom även mina föräldrar, min lillebror och farmor dit en sväng. Pappa liksom småsprang in för att få hålla först och mest och ville inte gärna släppa; inte för att någon ville det. Och min farmor, som snart är nittio, var lika tagen hon av sitt lilla barnbarnsbarn. Drömmigast var kanske tidigt på onsdagsmorgonen när Elin kom in med L till mig. Jag hade precis vaknat och så fick jag detta varma lilla knytte i min famn, bland täcken och kuddar, med morgonljus som trängde in under rullgardinen. Och så hennes små hjärtslag och snabba andetag tätt intill. <3

Translation:

I promise you that this will not become a poorly filtered Facebook feed with baby pictures from now on, but I’m just going to take a moment here to express how proud of and in love with this tiny, new person I am. I can’t believe I’ve only known my niece for a few days, I am completely captivated by her already. It was too soon and very sad getting on the train back to Stockholm. I could keep this soft, warm little person with her miniature heartbeats in my arms forever.

Comments

 1. Ellen Lindberg

  Men åh, vilka härliga bilder! Fantastiskt fina.

  1. Karin Wahlberg

   Tack så mycket <3

 2. ISA

  Hörrdu! bebisbilder är ALLTID mysiga, oavsett skaparen av bebbe! <3

  1. Karin Wahlberg

   Men så bra då, då kanske det dyker upp lite fler framöver, hehe! <3

Leave a comment