I like the word ‘decadence’, with its reflections of purple and gold

Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg

På tal om Linn, höll jag på att skriva och skrev visst också — men som fortsättning på förra inlägget så kan vi ju prata mer om Linn, tänkte jag. Vi har ju känt varandra forever and ever. Ända sedan vi hade en gemensam hemlig pärm med påklistrade paljetter som innehöll bilder på killarna vi var kära i (fråga inte ens, det oroar mig så att jag inte vet vart den pärmen tog vägen). Eller, egentligen ända sedan vi var på läger ihop när vi var typ sju år gamla, men då tyckte jag hon var lite för cool för mig så då hängde vi inte så mycket. Det redde ut sig i högstadiet sen dock och än mer när vi hamnade i samma klass på gymnasiet. Hon är en sådan där vän som liksom inte går över hur långt bort man än flyttar eller hur dålig man än är, i perioder, på att höra av sig. Och förutom att vi typ skrattar konstant när vi ses så är det nog, av alla mina vänner, ingen som så ingjuter i en en känsla av trygghet. Hemkomst utandning sovmorgon färdiggråtet förståelse och framtidshopp i ett.

Till hösten ska hon gifta sig med sin Olle, och som ni kanske minns har jag fått den oslagbara äran att vara hennes bestgirl (läs: bridesmaid, maid of honour, annan valfri benämning). Är orimligt taggad på detta.

För ett par veckor sedan var hon och Lena, hennes mamma, uppe i Stockholm för att leta bröllopsklänning. Jag FÅR nästan inte visa någonting innan det är dags (såklart, tyvärr), men litelitegrann kommer här i alla fall:

Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg

Alltså, himla dreamgirl. Efter klänningsprovning åt vi pastalunch på Vapiano! Någon i personalen ansåg mig dock färdig och knyckte min tallrik innan jag hann äta klart, vilket var deppigt med tanke på hur gott det var (extra chili! extra vitlök!). Men, jag fick ett kort som skulle ge mig en ny måltid gratis vid nästa besök, som tröst, så då slutade jag vara bitter och tänkte att det ju blev rätt bra ändå.

Karin Wåhlberg

Som fotnot: Linn driver ju sen, passande nog, webbsidan Festfolket. Där hittar ni allt ni behöver för att inspireras kring bröllop och fest, och inte minst kan ni fortsätta följa Linn&Olles planer, om ni är nyfikna.

Klart slut!

Translation:

My bestie Linn, whom I’ve known forever and ever, is getting married this autumn, and a few weeks back she was up in Stockholm to look at dresses. I’m not really allowed to show you anything, but here are a feeeeew glimpses. She’s going to be SO dreamy! And, afterwards, we ate pasta! Quite a fab day, all in all.

Comments

 1. Linn

  Alltså. <3<3<3<3<3<3<3

  1. Karin Wahlberg

   puss

 2. ISA

  åh, vad rörd en skulle bli av att få detta inlägg riktat till sig <3
  anar en väldigt fin klänning där med, har du tips på var man kan hitta snygga, okej prisade, brudklänningar? syrran ska snart gifta sig nämligen o är på jakt :) KRAM!

  1. Karin Wahlberg

   Bilderna ovan är från ett ställe som ligger på Karlavägen och heter Milagro. Där var de hur trevliga och hjälpsamma som helst, väldigt varierande prisklass dock. Men spana in http://www.festfolket.se, Linn har mycket bättre koll än jag och har nog skrivit om lite olika ställen tror jag :)

Leave a comment