Måndagssysselsättningar

Igår, måndag, inledde jag dagen lite lyxigt med att springa ett par ärenden på stan. Det gäller liksom att passa på när det dyker upp en lucka i schemat! En kappa som faktiskt kan hålla mig varm i januari-Stockholm fick följa med hem och det till riktigt fyndpris dessutom; från & Other Stories. Välbehövligt efter att ha gått runt hur länge som helst i en för tunn kappa som jag ägt i minst sex år.

Sedan vid klockan 11 mötte jag upp Siduri vid Berns; vi skulle nämligen på någon form av presskonferens/rapportsläpp/dragning i spegelsalen där. Det var Tillväxtverket, Volante Research och en rad modeaktörer som presenterade och släppte en rapport om den svenska modebranschens utveckling. Vi håller ju på att utveckla en digital tjänst som tar avstamp just i modebranschen, eller kanske snarare utvecklar den, så det blir en del spring på business of fashion-grejer these days.

Karin Wåhlberg

Det var en hel del intressant, men sades samtidigt inte så mycket utöver det som ändå står i den rapport man fick med sig hem. En massa statistik, sådant gillar ju jag. Marknaden ökar på det stora hela men detta tack vare exporten, då omsättningen på den inhemska marknaden minskar osv osv. Och så en massa annat om e-handel, etablering på nya marknader, kapitalbindning, logistik, distribution, inverkan på samhällsekonomin och annat spännande. Ja, om ni nu undrade alltså.

Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg

Efter detta skyndade vi tillbaka till kontoret för att fortsätta dagen som vanligt. Äta lunch ha måndagsmöte planera upp veckan stämma av möten och så vidare. Jobbade sedan fram till klockan åtta på kvällen (och lite till när jag sen kom hem) och det var väl ungefär det som hände under dagen.

Translation:

Notes from a monday: errands, the release of a new report on growth within the fashion industry, and then back to the office for regular monday stuff (weekly meeting, planning etc). Then I worked pretty much the rest of the day until bed time, so that’s basically my entire monday.

Comments

  1. ISA

    Känns som en lite ovanlig måndag ändå!? det är ju alltid välkommet :)

    1. Karin Wahlberg

      ja! en fin och varierande (om än busy) måndag helt enkelt :)

Leave a comment