Sparade länkar

Julia och Alexandra har ju båda två gjort så finurliga inlägg nyligen, där de länkar till sådant de sparat eller favoritmarkerat på sistone, och jag tänkte att jag skulle knycka den idén. Ett sådant enkelt och bra sätt att tipsa liksom. Jag använder ju Feedly som rss-läsare, och där prenumererar jag på allt ifrån tech- och nyhetsbloggar till tumblr-flöden och “vanliga” bloggar. Jag vet inte om jag “flaggar” saker så strukturerat egentligen, missar nog att markera mycket som var bra och i perioder är det mest för att komma ihåg att läsa ett inlägg senare eller spara ned något citat när jag sitter vid datorn istället för mobilen osv. Men har försökt bli bättre på att spara på sådant jag verkligen gillat.

I alla fall, BEWARE för här kommer en hel hög med grejer från de senaste två veckorna eller så.

SONY DSC

Kaneli tipsar om en aubergine-avocado-getost-burgare. Ni hör ju?! Hur gott låter inte detta? Måste prova.

Park-and-Cube_Summer-Work-Play_11

Park & Cubes inlägg om att försöka klä sig vettigt när vädret har humörsvängningar.

✽ Följande citat från en random tumblr jag följer, pga kände att jag kunde relatera, hehe:

Me:
omg I have so much work to do
Netflix:
*plays next episode*
Me:
¯\_(ツ)_/¯

✽ Denna recension av Apple Watch i form av en enda gif, heh.

syenkimono sara

✽ Denna guide till hur man syr en kimono av Sara. Någon gång kanske jag får feeling tänker jag! Förstår inte riktigt varför, jag kan sitta i timmar och fixa med annat, men just sy har jag noll tålamod för, tyvärr… :( Men blir i alla fall så oerhört peppad varje gång Sara lägger upp pedagogisk sy-inspiration.

✽ En tumblr-post med massa Taylor Swift-gifar. Given flaggning.

Nu sitter jag vaken vid
skrivbordet och väntar på orden.

✽ Vet inte om det räknas om man flaggar samtliga inlägg från en blogg men så är det med allt Libertin lägger upp, nu här senast inlägget Tide And Tide Again.

Nirrimi

✽ Ja, egentligen allt från Nirrimi också. Älskar den här bloggen och allt med dess råa ärlighet och magiska foton. Nu senast en fotoserie som kallas Runaways. Okej – eftersom det här är min lista bestämmer jag att det går bra att lägga in två bilder till från den.

Nirrimi
Nirrimi

✽ En Tech Crunch-artikel om någon slags public access-online tv-kickstarter campaign. Typisk artikel jag bara sparat för att komma ihåg att läsa senare för att se om det är något intressant.

I love wildfox

✽ Ett inlägg från I Love Wildfox med en massa runway-bilder. Sparade detta mest för att slänga över länken till Linn, eftersom hon brukar gilla bröllopiga/spets-beklädda saker. Har dock glömt bort att göra det men jaja *tanken som räknas* etc.

RebeckaHäggblom

✽ Fellow Radar-blogger Rebecka Häggblom sprider som vanligt foto-magi på internetet.

FridaVega

Frida tipsar om ett nytt ställe på Söder i Stockholm som jag tänker att jag måste komma ihåg att besöka när jag är tillbaka!

Vicky

✽ En lista från Vicky som jag tänkte att jag kanske skulle ta o fylla i själv någon dag också. Tänker ofta sånt, det blir dock av desto mer sällan.

SandraBeijer

Sandra recenserar en massa sommarprat! Själv har jag inte lyssnat på ett endaste än (!), men blev hemskt sugen på att komma igång med det efter att ha läst igenom hela den här listan.

Mkeys

✽ Mkeys inlägg från Columbia Rd Flower Market. Fick bara så himla mycket go London-ig sommar i stan-känsla av det.

Puh, heja er om ni orkade igenom hela listan till slutet! Hoppas ni hittat något roligt/inspirerande/bra/trevligt. Let me know hur ni känner inför den här typen av inlägg – blir det kul läsning eller rörigt?

Translation:

Links, quotes, posts, and articles that I’ve bookmarked lately.

Comments

 1. Alexandra

  Så många bra inlägg ju!! :))

  1. Karin Wahlberg

   Kul att du tycker det! Hehe och tack för inspirationen! :)))

 2. ISA

  men hurra för sådana här inlägg!! lyfta istället för hata på internet. Mer sånt <3

 3. Vicky

  länkpuss! (fullsize-bild finns på flickr om du klickar på den om du vill ha en större förresten) :**

 4. Anna María

  Jättebra med tipsinlägg. Hittar alltid något nytt när jag läser dem. Tack!

 5. Therese

  Gillar denna typ av inlägg massor – möjligheten till variation är enorm och jättebra att slänga in ibland mellan dina övriga inlägg och fantastiska texter mm.! Så fortsätt att ha dessa emellanåt är min åsikt! Annars: fortsätt som du gör!! Alltid awesome

 6. kaneli

  Du måste verkliegn testa burgaren, dödsgo!! Plus så många bra länkar. Puss.

Leave a comment