Speglar och bubbel

I måndags var ju jag och Anna på Årets Rum-galan i Vinterträdgården på Grand Hôtel. Vi hade fått inbjudan genom Annas jobb, hon jobbar nämligen på en designbyrå. Det blev ju en ovanligt festlig måndag när en fick avsluta dagen med något sådant, plus att det ju som ni kanske minns var en sån himla bra dag rent allmänt.

Var dock lite lat med kameran så ljuset och färgerna i bilderna blev inte mycket att hurra för. Det får därför bli en kavalkad i svartvitt, helt enkelt.

Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg

Bäst av allt skulle jag påstå var buffén. Själva eventet var ärligt talat inte superspännande (detta trots att Lotta Lundgren ledde kalaset), men alltså, MATEN. Jag och Anna tog två varv plus åt en av varje efterrätt. Plus att det bjöds på bubbel, vem gillar inte gratis bubbel liksom?

Karin Wåhlberg

Såhär snygg var min dejt för kvällen.

Karin Wåhlberg

Sedan var det en massa prisutdelningar och framföranden på scen och så några fler prisutdelningar. Näst bäst efter maten och bubblet var dock inte detta, utan de stora speglarna runtomkring. Perfekta selfiespeglar! Så där tog vi utan att skämmas oerhört många bilder på oss själva.

Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg

Haha alltså ja, det gick kanske lite bättre med mobilbilderna. Vi var i alla fall happy och lite måndagstipsy. Var som ni ser ganska vardagsklädd men det visade sig vara en rätt bra nivå, det var mer casual aw-stämning än gala. Hade för ovanlighetens skull dock inte bara SVART från topp till tå utan en tröja i alla möjliga färger. Men nu blev det ju svartvitt i slutändan ändå så färgglada Karin får ni visst inte uppleva denna gång heller.

Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg

Hade jättemycket läppstift på mig när vi väl gick där ifrån, efter allt påsmetande, hehe. Slut på måndagsfestligheter och egokavalkad. Nu ska jag krypa till sängs som 23-åring för sista gången pga imorrn (om en minut) fyller jag år! Pusshej!

Translation:

Pictures from a design gala at Grand Hôtel last monday. The best things were: the food, the bubbly, and the mirrors.

Comments

 1. Siduri

  Så jädrans snygg Karin! Älskar din “look” här. Nu är ni på väg till London och jag får abstinens och knarkar din blogg och fyller tomrummet nästa vecka kommer att innebära. Kram på dig!

  1. Karin Wahlberg

   puss baby imorrn ses vi igen! <3

 2. Anna Munkhammar

  Väldigt fina bilder. Ser ut att ha varit riktigt trevligt med alla vänner :-)

  1. Karin Wahlberg

   Tack! Ja det var det :)

Leave a comment