How we spend our days is, of course, how we spend our lives

Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg

I lördags, innan jag blev sjuk, tog jag ett tidigt morgontåg till Norrköping och möttes av grusknastriga gator och strålande sol. Det var minst fem plusgrader och hela vägen från Centralstationen längs Drottninggatan upp till stan slog solskenet mig rakt i ögonen på det bästa av vis. På Brödernas var det full alla hjärtans dag-stämning och det bjöds på rosor och geléhjärtan dagen till ära, med smörigaste tänkbara ballader som bakgrundsmusik. Jag slog mig ned i en fåtölj intill fönstret och inväntade den suveräna personen ovan och min kreativa partner in crime; Linn.

Vi pratade liv och projekt och idéer, njöt av februariljuset och experimenterade med typsnitt. Efter alldeles för mycket kaffe begav vi oss sedan iväg igen, och promenerade hem till hennes och Olles lägenhet, som fullkomligt badade i solljus. Hela dagen var egentligen rena rama ljusterapin.

Karin Wåhlberg
Karin Wåhlberg

Vi fotograferade en massa bilder till ett projekt vi håller på o fixar med, header-stilleben och porträtt och miljöbilder och annat som gör sig fint. Har inte hunnit gå igenom dem än pga knackigt mående, men de kommer inom en snar framtid till ett internet nära dig, är tanken, och då lovar jag att säga till.

Sedan kom min svåger och hämtade mig och så åkte vi ut till Djurön, där mina föräldrar bor. Där var det fullt hushåll, med kusiner, morbror & moster, farmor, morfar och syskon på plats. Inklusive lilla nytillskottet, som också var på besök denna helg, tillsammans med sina föräldrar. Tillbringade väldigt mycket tid såhär:

Karin Wåhlberg

Och så en stolt gammelmorfar med darr på rösten:

Karin Wåhlberg

Vi åt en sen lunch och satt och pratade och sedan när alla åkt hem somnade jag i soffan (klockan sjutton) som en annan pensionär, och det, ungefär, var den lördagen.

p.s. är ni flera som har problem med att läsa den här bloggen i Chrome eller ser det ut som vanligt för er?

Translation:

Last Saturday, before I came down with the flu, was spent in Norrköping, my home town. I met one of my best friends for coffee and creative scheming, followed by a rather unorganised but giggly photo session, and then went home to my parents’ house, which was filled with cousins, and siblings, and grandparents. Spent most of the rest of the day cuddling with my two weeks old niece.

Comments

 1. Elias

  Men så fin blogg!

  1. Karin Wahlberg

   tack!

 2. jennifer

  Jag har sagt det här tusen gånger förut, men det tåls att säga igen för du imponerar verkligen så himla mycket; du är så otroligt duktig med ord!!! Sitter alltid trollbunden framför dina blogginlägg <3

  1. Karin Wahlberg

   åh, alltså dina besök i mitt kommentarsfält är alltid så <33333 känner mig så bortskämd av dina positiva ord.

 3. Ebba

  Det ser ut som vanligt! Och vilken UNDERBAR bild på din gammelmorfar och bebisen, ni borde framkalla och rama in!

  1. Karin Wahlberg

   vad bra! åh vad fin du är <3

 4. Vicky

  åh sista bilden herre så fint <333333

  1. Karin Wahlberg

   <333

 5. Ellen Lindberg

  Bebisbilderna <3

  1. Karin Wahlberg

   <3

 6. ISA

  jag kan läsa precis som vanligt! och vilken fin dag. bebisar <3

  1. Karin Wahlberg

   så bra! :) ja <3

 7. Daniella

  for mig ser det vanligt ut!

  1. Karin Wahlberg

   toppen!

Leave a comment