014. Sunday blues

Hade spontan sleepover i går. Sofie och Martin hälsade på hos mig och Anna, och så spelade vi sällskapsspel, tittade på film och satt uppe till klockan fyra och pratade om allt möjligt. Har inte en enda bild, varken i kameran eller på instagram, men det var så himla mysigt att det är nämnvärt ändå. Söndagsmorgonen såg sedan ut såhär:

DSC_0078 2
DSC_0081 2
DSC_0087

Frukost på sängen, rymdgalaxkimono och nypysslad anslagstavla i blickfånget, och så påbörjade jag en ny bok. På svenska denna gång, för omväxlings skull, och det blev novellsamlingen Spelreglerna av Jonas Karlsson. Har strax läst ut den, och är redan sugen på att införskaffa hans andra böcker också. Just ja, nya lakan har jag införskaffat också; en nybäddad säng är väl ändå något av det bästa som finns.
I övrigt har jag fortsatt med mitt lilla pågående fotoprojekt, serien består hittills av fem olika bilder. För det mesta är jag rätt nöjd med dem, men sedan öppnar jag upp photoshop och justerar opaciten på ett lager med två procent eller ändrar nyansen på en gradient minimalt eller så är det ett moln som jag inte kan bestämma mig om det ska vara tre millimeter åt vänster eller inte – men det känns som att det spelar extremt. stor. roll. Tillslut har jag stirrat mig blind; blir helt less och kan inte skilja svart från vitt, men jaja. Blir kanske färdig-nöjd nån gång.

Leave a comment