Svartvitt från augusti

Svartvitt från augusti följer här:

Linn by Karin Wåhlberg
Linn by Karin Wåhlberg
Linn by Karin Wåhlberg
Linn by Karin Wåhlberg
Linn by Karin Wåhlberg
Linn by Karin Wåhlberg
Linn by Karin Wåhlberg
Linn by Karin Wåhlberg
Linn by Karin Wåhlberg
Linn by Karin Wåhlberg

Nu är det bara 3 dagar tills min svartvita bestie på bilderna ovan gifter sig! Har sådant pirr i hela kroppen. Det slår mig ibland, detta att jag faktiskt ska få stå där framme tillsammans med henne och Olle, och jag får då genast gåshud. Alltså, jag, världens minst blödiga, gråtmilda person får typ tårar i ögonen av blotta tanken? Fatta hur det kommer vara när jag faktiskt står där!

De senaste dagarna har jag sprungit runt med tung luft i lungorna och alla mina ord har bara fallit på fel plats. Det har varit en sådan där vecka som gått sönder redan innan klockan slagit tre på måndagen. Jag vissnade någonstans mellan bostadsstress, trasiga datorladdare och hetsiga deadlines.

Men. Nu är jag nyss hemkommen från en jobbmiddag; fridfullt rödvinslullig och långt mer inspirerad än jag väntat mig. Irrade runt på stan och uträttade ärenden och bävade för åtagandet, innan. Men. Har ätit meze och pratat med kunniga människor och känt mig självsäker. Hela poängen med att jag tog på mig det här jobbuppdraget var liksom att jag skulle göra något way out of my comfort zone. Sedan hade jag ångest alla de fem-nånting dagar mellan beslutsfattandet och att det hela faktiskt drog igång; förbannade mig själv för att jag tyckte *personlig utveckling* låtit som en bra ide. Men. Jag tror det kan bli bra eller i alla fall helt ok eller i alla fall inte katastrof. Nu väntar två dagar av innovationsworkshop med Kungliga Vetenskapsakademin bland annat. Jag känner mig ute på djupt vatten vad gäller ämnet, men tror det kan bli spännande.

Har förresten pratat så himla mycket i telefon idag. Världens minst intressanta grej att berätta, men allvarligt talat. Har sprungit runt på Stockholms trottoarer med konstant tjatter i mitt headset och känt mig all business. Fast det var inte så mycket business. Det var: bostadsdiskussioner med Anna, terapeutiskt snicksnack med mamma, grattis på födelsedagen till min syster och så VIKTIGA BRÖLLOPSDISKUSSIONER med Linn, så som: vilka skor ska jag ha på mig vad ska jag ha utanpå klänningen vilken läppstiftsnyans vilket nagellack. Har nu införskaffat allt jag behöver till lördagens bröllop, såsom “fashion tape” till min klänning och fashionabelt beigea “osynliga trosor” att ha under utan att de ska skymta igenom.

Nu → sängen. Varsågoda för all denna info om min vecka hittills. Tur jag kompenserar svamlet med fina bilder på fin kompis va?

Translation:

3 day until my black and white bestie’s wedding. I am beyond excited! These pictures are from back in august. 

 

Comments

  1. jennifer

    åh, wow wow wow!! Vilka bilder!! Så fantastiskt fina!

    1. Karin Wahlberg

      taaaaaack fina du! <3

Leave a comment